Om meg

 

cropped-cropped-IMG_05321.jpg

Kort og konsist:

Mor til Tidemann på seks år, og eier av katten Knut. Jobber i Bauer Media, er programleder for podcasten Foreldrerådet, bor på et tun på Torshov i Oslo. Er rå på å lage (og drikke) sangria.

Mail: thea.klingenberg@gmail.com

Lengre og mer detaljert:

Er født og oppvokst i Oslo, er 34 år gammel, har jobbet i radiOrakel, NRK P3 og jobber nå i Bauer Media (Radio Norge, Soft, Radio Rock, Vinyl, Norsk Pop). Har studert sosiologi, har jobbet som lærer, har vært barista (!), har jobbet i videobutikk (mulig du kjenner meg igjen, da er det fra videobutikken. Alle kjenner igjen «videodama»). Snakker flytende spansk med argentinsk aksent, tror jeg kan snakke de fleste andre språk også når jeg er på fest. Det viser seg av og til å ikke stemme.

Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger!! Og hvis du er en hyggelig, morsom og grei person, så er du hjertelig velkommen til å følge denne bloggen på facebook. Ikke helt sikkert livet ditt blir bedre av det, men det blir nok ikke dårligere heller 🙂

Bloggen i media:

Halloweensaken:

VG: http://www.vg.no/nyheter/meninger/foreldre-og-barn/om-aa-vaere-et-rasshoel-paa-halloween/a/23551395/

VG: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/foreldre-og-barn/smaabarnsmor-ber-de-voksne-vaere-snille-mot-halloween-barna/a/23551437/

TV2: http://www.tv2.no/a/7560485

Marie Kondos ryddemetode:

NRK P1, Nitimen: https://radio.nrk.no/serie/nitimen/MUHR01001216/15-01-2016#t=1h11m28s

Å snakke med barn om døden:

Klikk.no: http://www.klikk.no/foreldre/kommentarer/article1618079.ece

Om «hatere» i kommentarfelter:

Kvinneguiden.no: http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/article1630867.ece

Puling i boblebadet på Farris Bad:

Nettavisen: http://www.nettavisen.no/nyheter/farris-bad—sex-i-boblebadet-er-ikke-greit/3423192693.html

Nettavisen: http://gjest.blogg.no/1455611353_til_det_nyforelskede_.html

Snakk med barna dine om sex:

http://www.vg.no/annonsorinnhold/familieliv/rema1000/307-smabarnsmor-slik-snakker-jeg-med-femaringen-om-kropp-og-seksualitet

 

6 Comments

 1. Så befriende deilig å være så fornøyet av en meningmotstander!
  Forrykende og inspirerende ✨✨✨
  Jeps innimellom blir de nære ting nærest -sånn ere bare. Og jeg kobler ut ringeklokka, driter i valentine og savner julbokk og hjembakt brød. Men møter jeg en tigerunge lørdag skal jeg si han er dritfin. Og skummel. Tipse om at estoffene bare er et par hus unna, og være stor nok til ikke å Snakke om unødvendige mengder plast, emballasje og annet miljøsvineri akkurat denne dagen.

  1. Hahahaha!! Du er spot-on!! Jeg lover på min side å resirkulere, lære barnet mitt manérer og mate ham med en motvekt til e-stoffene resten av året. Har vi en deal? 🙂

   P.S: Jeg skal hviske deg en ting her som ingen ser; Jeg er egentlig ikke spesielt begeistret for Halloween selv, det er bare fordi jeg har barn. Jeg har bare problemer med folk som skal krangle om alt mulig, det er jo det innlegget handler om, håper liksom ikke folk oppfører seg i livet sånn som de gjør i kommentarfelter 🙂 Vips ble jeg «Halloween-dama»!! Jeg må le, internett er et rart sted!
   Ha en fin helg, Fridafrosk!

 2. Du er så flott Thea! Og du skriver virkelig bra. Jeg gleder meg til livet når jeg leser bloggen din. Både til å kjenne på og overleve de tunge dagene, og til å fly litt lettere på de digge dagene. Jeg har kommentert før, men jeg må gjøre det igjen. Du virker som ett stykk jævla bra menneske, og får meg til å tenke det samme om meg selv og mitt liv.

  1. Åh, Emma!!! Å våkne til denne meldingen i dag gjør en litt tung torsdag veldig mye bedre. TUSEN TAKK!!!!! <3 <3 <3

 3. Såg eit avisinnlegg frå ei gammal dame.( Ein del år sia.) Ho budde ved ein sti ned til ei stor badestrand. Heile dagen gjekk det badegjester forbi der. Ho likte dette, men det var eit minus likevel. Det var altfor mange «store herremaver å se «. Badestranda låg i ytre Oslofjord, trur eg. Eg toler godt synet av ulike kroppsfasongar, serleg synet av litt runde damer.

 4. Hei. Fin podcast du har. Kan du ta ha en podcast om det å være småbarnsforeldre med kroniske sykdommer, bl.a. om tinnitus. Finner lite informasjon om dette, så hadde vært fint om du kan ta dette opp.

Legg inn en kommentar