Podcast: Foreldrerådet

 

Hvordan er egentlig livet med barn? Hvordan kan man få til å sove hele natten? Hvordan tar man vare på kjæresteforholdet når man har fått en unge eller tre? Hvordan snakker man med barn om døden? Eller om sex? Hvor mye skal de få vite? Og når? Hvor sinna er det egentlig lov til å bli på en trassig unge? Og hva kan funke bedre enn å bli forbanna?

Jeg har bare et barn, jeg er bare en helt vanlig mamma, men i denne podcasten inviterer jeg folk som kan mer enn de fleste, om nettopp disse temaene. «Foreldrerådet» er en ærlig podcast om livet med unger (som ofte ser litt annerledes ut enn det folk legger ut på facebook, for å si det sånn). Kom gjerne med innspill til ting du lurer på, ventilér fra hverdagen, og del bilder, her er Foreldrerådets facebookgruppe, der kan vi samles i en gjeng og gi hverandre råd og generelt se at andre foreldre heller ikke er perfekte ( i alle fall ikke hele tiden?).

PS: Jeg blir sjukt glad hvis du abbonnerer i iTunes! Og hvis du slenger med noen stjerner og en liten tilbakemelding, så tar jeg meg et glass cava og skåler. Rett og slett.

Episode 111: Høysensitive barn

 

Episode 110: Matro

 

Episode 109: Tilknytning

 

Episode 108: Lese- og skrivevansker

 

Episode 107: Epilepsi

 

Episode 106: Barn som krangler

 

Episode 105: Premature barn