Podcast: Foreldrerådet

Hvordan er egentlig livet med barn? Hvordan kan man få til å sove hele natten? Hvordan tar man vare på kjæresteforholdet når man har fått en unge eller tre? Hvordan snakker man med barn om døden? Eller om sex? Hvor mye skal de få vite? Og når? Hvor sinna er det egentlig lov til å bli på en trassig unge? Og hva kan funke bedre enn å bli forbanna?

Jeg har bare et barn, jeg er bare en helt vanlig mamma, men i denne podcasten inviterer jeg folk som kan mer enn de fleste, om nettopp disse temaene. «Foreldrerådet» er en ærlig podcast om livet med unger (som ofte ser litt annerledes ut enn det folk legger ut på facebook, for å si det sånn). Kom gjerne med innspill til ting du lurer på, ventilér fra hverdagen, og del bilder, her er Foreldrerådets facebookgruppe, der kan vi samles i en gjeng og gi hverandre råd og generelt se at andre foreldre heller ikke er perfekte ( i alle fall ikke hele tiden?).

Hvis du aldri før i livet har hørt på podcast så er dette en liten guide:

1: Podcast er radio på internett. Det finnes podcaster for enhver smak; humor, krim, politikk, vitenskap, nyheter, historie; you name it! Alle kan høre på podcast, det er gratis.

2: For å lytte trenger du en datamaskin eller en smarttelefon.

3: Iphoner har sin egen podcastapp (lilla med et hvit antenne-symbol i), mens man på andriod må laste ned en app. Acast og CastBox er apper jeg hører mye bra om. Mange podcaster finnes også på spotify, så sjekk gjerne der hvis det er lettere.

4: Lytt deg frem til det du liker! Jeg har mange faste podcaster jeg hører på hver uke, fra politikk og nyheter til krim og humor. Ikke vær redd for å shoppe og velge, ikke kast bort tiden din på noe du ikke liker. Mange podcaster har også sider på Facebook, som kan være fine å følge hvis du liker podcasten. Enjoy!

PS: Jeg blir sjukt glad hvis du abbonnerer på Foreldrerådet i iTunes/CastBox/Acast/Spotify! Og hvis du slenger med noen stjerner og en liten tilbakemelding, så tar jeg meg et glass cava og skåler. Rett og slett.

Her er alle episodene til Foreldrerådet! Siden oppdateres jevnlig, men hvis du vil ha episodene rett inn i telefonen din med en gang de kommer ut, så må du abonnere i den appen du bruker for å lytte til podcaster 🙂

Episode 143: Føde på farten

 

Episode 142: 17.mai og terrorangst

 

Episode 141: Hjerteforeldre

 

Episode 140: Når to blir tre

 

Episode 139: Traumer

 

Episode 138: Langtidsamming

 

Episode 137: Spiseforstyrrelser 2

 

Episode 136: Nattskrekk

 

Episode 135: Tvangslidelser

 

Episode 134: Selvskading

 

Episode 133: Selektiv mutisme

 

Episode 132: Eksponering av barn

 

Episode 131: Barn og selvmord

 

Episode 130: Sex under svangerskapet

 

Episode 129: Hjertesyke barn

 

Episode 128: Spiseforstyrrelser

 

Episode 127: Å føde uten smertestillende

 

Episode 126: Andre fødsel

 

Episode 125: Barn som favoriserer

 

Episode 124: Smitte

 

Episode 123: Skolevegring

 

Episode 122: Dyrebarn og menneskebarn

 

Episode 121: Pseudotvillinger