Glitter til folket

 

Hva er det?

Vil bare kjapt innom her for å fortelle at jeg har gått med tiara i dag (BOOM!!). Tiara for første gang. Den ble funnet av det yngre medlemmet i denne familien på vei til skolen i morges, og vi er enige om at jeg kler den meget godt. Så godt at jeg tok den på i smug på jobben (bare for så å bli ferska og snikfotografert), men jeg må si; HVORFOR har jeg ikke gått med det før?? Hvorfor går vi ikke alle med tiara oftere?? Ikke en gang på ungdomsskolen turde jeg å kjøre glitter og kongelig pynt, jeg har aldri eid en boa (!) og nå lurer jeg på; har jeg egentlig levd?

Mulig jeg er i overkant dramatisk akkurat nå, men jeg følte meg altså både fancy, mektig og feststemt der jeg satt (i åpent kontorlandskap). Prøvde å late som ingenting, drikke kaffe på avslappa vis, men inni meg var livskvaliteten min overraskende høyere. Så jeg bare slenger det ut der jeg ass; skulle vi åpnet for å gå oftere med krone? Eller tiara, flosshatt, boa eller et par lange hansker eller forgylt stokk?

Hvis du føler svaret er ja, go for it. Hvis du føler svaret er nei; lån deg en hodepryd, prøv den på og se hva som skjer. Og send meg gjerne et bilde så vi kan dele gleden (theakli på snap og instagram).

Takk for meg (neier høytidelig) og god natt.

PS: Knut dømmer meg max for både tiaraer og dette innlegget, prøver å overse at han himler med øynene. Sure kattefjols.

Queen of åpent landskap (snikfotografert av Marthe, tusen takk)

Legg inn en kommentar