6 Comments

Kort oppsummert; et rasshøl, en naken mann, en blekksprut og en hel del hygge

 

Siste selfie fra stranden i går. Skulle kanskje posert bedre, men det var for mye sand og salt i øynene mine.

Tilbake i Norge, ferien er snart over for min del, og jeg føler for å ta en liten oppsummering. Man må jo ikke avslutte ferien før den faktisk er over, det har Mamma gjentatt mange ganger hele mitt liv, men jeg liker å gjøre opp status likevel, så jeg rent kvantitativt ser hvordan jeg ligger an. Here goes:

162 958: antall brukere som har vært innom denne bloggen de siste 30 dagene. Det er mange mennesker. Håper hver og en av dere har det digg denne sommeren. Sånn ordentlig digg. 162 957 av dere er skikkelig greie, skulle gjerne skålt og klemt hver enkelt. En av dere er ikke sååååå raus, han er jeg ikke like fysen på å henge med:


Jepp. Men dere andre er creme de la creme. Det er jeg jævlig glad for <3 Har i ren protest (og fordi jeg alltid gjør det) valset toppløs så mye jeg kan på strender denne sommeren. Håper dere har gjort det samme!

13: antall dager jeg har hatt saltvann i håret, puppene i solen og sand overalt. Formentera er verdens aller beste sted for å lade (som dere har sett på snap). Brunfargen fader as we speak, etter bare 15 timer tilbake i Oslo. Det gjør ikke noe. Jeg er fulladet.

Fomentera er et helt magisk sted. Men ikke si det til noen, vi vil helst ha den øya for oss selv. Hvis det er greit?

15: antall dager siden jeg har sett barnet mitt. Han er i Argentina, sender meg rare selfies og rapporter om løs fortann og høyt konsum av dulce de leche. Savnet verker i brystet, i morgen kommer han hjem og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg mens jeg venter.

Har en løs tann i Argentina. Fint at han ringer rundt den, så det ikke er noen tvil liksom.

4: antall bøker jeg har lest så langt i ferien. To av dem gjorde inntrykk, på hvert sitt vis. «Et lite liv» er muligens den aller beste (drøyeste, vanskeligste, fineste, varmeste) boka jeg har lest, og «Sapiens» var fascinerende (men gir deg mind fuck). Anbefaler begge på det sterkeste.

En av to bøker jeg anbefaler meget sterkt. Denne gjør deg smartere, litt susete i hodet og litt mer kynisk. Kanskje.

1,2 : antall kilo manchego jeg har med hjem i bagasjen. I tillegg har jeg konsumert tilsvarende (eller mer), lenge leve ost ass.

7: antall klesvask jeg anslår må til før det er mulig å se bunnen av skittentøyshaugen. Jeg hater ikke egentlig å vaske klær, selve vaskingen går greit, det er tørkingen jeg har problemer med. Opphenging og tørking, bretting og rydding. Skulle ønske vi bare kunne gå i bikinitruse over alt, hele året. Da hadde livet mitt vært perfekt.

1: antall blekksprut jeg har tatt på. Møtte en naken mann i vannet som hadde fanget en med hendene. Fikk holde den (og med «den» mener jeg «blekkspruten på bildet»), og den skiftet farge, før den surna og sprutet blekk på meg (sukk, jeg vet hva dere tenker nå, jeg skulle aldri sagt at han var naken. Glem det). Det var gøy.

Jeg har holdt en blekksprut! En ekte en!

4: antall dager jeg har igjen før hverdagen setter inn. Må ikke glemme det. Har akkurat nok tid til å kose meg glugg, utsette kjedelige gjøremål, spise mer is, drikke mer vin og gjøre gøyale ting. Jeg skal begynne med det akkurat nå faktisk.

God torsdag, fine folk!!!

🙂

 

 

 

6 Comments

 1. Oi, men du, så du ikke den videoen på Facebook nettopp, han som berga en sånn blekksprut som du har bilde av der, fra å tørke ut på stranden, også la den to tentakler på støvelen hans som takk da den kom til seg selv? (Jeg tror egentlig den sjekka om den kunne spise redningsmannen sin da, men det var en fin video) Poenget var at i det kommentarfeltet var det noen som posta et bilde av noen andre som hadde plukka opp en liten blekksprut på stranda, gulaktig med blå ringer. Den dreper et menneske på minutter hvis den biter, og den skifter bare farge om den føler seg truet.
  Haha. Veldig lang kommentar med mye blekksprut-info! Kos deg de siste feriedagene! ?

  1. Takk for blekksprutinfo!! De er noen helt rare dyr ass. Den skiftet farge på tre sekunder avhengig av hvilket underlag den lå på, helt fascinerende. Og ja, jeg så den videoen, men jeg tror ikke det var en klem… Enig med deg. God helg!! 🙂

 2. Jeg ELSKER innleggene dine! Du må skrive oftere!! <3 Lo høyt av naken mann med blekksprut (ehe..jeg smugleste bloggen din på jobb, så det passet liksom ikke å le høyt…). Fortsatt god sommer og kos deg med gutten din når han er vel hjemme igjen. Klem

  1. Åh, så hyggelig!!!!! Jeg skal skrive oftere fremover faktisk 🙂 Må bare få ungen hjem nå, og så runde av ferien, og så er hverdagen i gang igjen. God innspurt av sommeren så lenge!! 🙂

 3. Elsker bloggen din ❤️ Dager som starter elendig blir en fryd når jeg leser innleggene dine ? Du snakker rett fra levra, er brutalt ærlig å skriver AKKURAT det du mener ❤️ Sånner som deg er mennesker jeg synes er HÆRLIG ? Love you, keep up the wonderful work – og ha en HERLIG sommer videre ? Klem fra Nordland ?

  1. Åh, for en melding!!! ?????? Herregud, nå gjorde du dagen min ass ❤️ Takk!!!!!! Håper sommeren din er helt perfekt! ??☀️?

Legg inn en kommentar