Kiling og sukkerspinn

 

Team Miniøya

Etter gråværsdag på gråværsdag, og allerede falmende brunfarge, en dose hverdagskrangling og evig tidsklemme, så var det sååååå på tide med en lørdag. Tidemann og jeg, gummistøvler og sekk, festivalhelg! Vi har ikke vært på Miniøya før, bare på «vanlige» Øya og diverse andre festivaler for voksne, så vi var litt spente. Etter noen diskusjoner før avreise, ble vi enige om å være så gode venner som overhodet mulig resten av dagen. Hvis han ble sur, så fikk jeg beskjed om å kile ham til han var blid igjen. Det funka.

Vi har sett Cezinando, Razika, spist sukkerspinn, vafler, pølse OG is, sett på folk, danset, sunget, skravlet. Han og jeg, et lite team blandt tusenvis av andre, hånd i hånd. Måtte ty til kiling tre ganger, men det må man kanskje bare regne med når køene blir litt lange og utålmodigeten stor. Barnefestival er et ekstremt lurt konsept. Hvorfor sitte inne i et svett hoppeland, når man kan chille på gresset og høre på kul musikk?

Blått sukkerspinn, livet leverer.

Jeg lærte ham kunsten å bare se på folk, sitte og stirre og se for seg hvordan de hadde det hjemme, hva de liker til middag og hvem de er forelska i. Vi fantaserte oss helt vekk på et tidspunkt, glemte tiden og måtte løpe til konsert. Jeg skle på rassen på vei ned en bakke, vi ble litt flaue begge to, og løp bare videre, fnisende. Det er faenmeg flaut å gå på snørra i offentligheten ass. Hadde helt glemt hvordan det føles.

Jeg skulle ønske det var festival for barn hver helg, egentlig. Heldigvis har vi en dag igjen, i morgen spiller blant annet Admiral P, og ungen har sunget høyt til låtene hans lenge, så det blir stas (tror det fortsatt er ledige dagspass, hvis noen andre vil være med!). Tar med matpakke i morgen, så lavt blodsukker ikke krever kiling like akutt som i dag. Ellers er det det samme om det blir regn eller sol, for unger bryr seg ikke en dritt om sånt, og da bryr egentlig ikke jeg meg heller.

Nå ligger rumpa mi (og resten av meg) i sofaen og ser frem til en lang kveld med netflix, det blir helt perfekt. Husk å kose dere glugg da folkens, enten det innebærer klining på en bar eller sjokolade under et teppe, det er nå det er helg!

🙂 Thea.

Han insisterer på å stå på scenen selv til neste år.

Legg inn en kommentar