Viktig melding

 

Viktig melding fra en fyr på seks.

Fikk denne viktige meldingen av Tidemann i dag, på en liten lapp. Jeg lå i sofaen med pledd og døste, mens han var i full gang med et slags tegneprosjekt. Fredager med ham er helt annerledes enn fredager uten ham. Noen ganger føles det som om jeg lever to separate liv, det ene er fullt av kule folk og fester og spennende prosjekter, jobb og ansvar for egen utvikling, det andre er sammen med ham; roligere, helt annerledes, varmt og nært, og på mange måter mye viktigere.

Selvsagt går det en kule varmt mellom oss også, vi har jo våre dager med armer og bein og manglende votter og dårlig stemning, men så er det også innmari fint. Og på en fredag som denne, når jeg har litt sår hals og trenger å ligge under pleddet, når vi kjører eggerøre til middag fordi vi (jeg) ikke gidder å styre noe mer enn det, og han får være oppe en time ekstra fordi det endelig er helg, så føles det som hele universet består av vår stue. Lyden av at han klipper i papir og hemmelighetsfullt styrer med noe på den andre siden av rommet, for så å komme stolt bort til meg med denne lappen, gir meg tårer i øynene.

Og så er den meldingen så enkel, og så innmari nødvendig å få noen ganger. Så jeg sender den videre, spesielt til deg som kanskje har hatt en litt kjip uke, føler deg litt pjusk, er litt sliten, synes livet er litt kjedelig, eller av en eller annen grunn mener du ikke fortjener en sånn lapp. Det gjør du. Du er fin.

God helg!

<3

 

Legg inn en kommentar