6 Comments

Selvmordsaksjon i et norgesglass

RekePeke er død. Og det oransje inni hodet hans er gullfiskbabyene. FML.

Vi fikk to gullfiskbabyer og en reke av Per Sundnes på søndag, som trøst fordi jeg sa nei til en kaninunge (du kan lese om det her). Denne uka har det altså handler mye om disse små krypene, de har fått navn for eksempel: RekePeke, Pepperoni og Penny.

Tidemann har også hatt bursdag, vi har hatt fest, det har vært gaver og stas og mye på programmet. Nå har han vært hos faren sin i et par dager, og gleder seg altså til å komme hit i morgen. Ikke minst fordi han skal mate og ordne med krypene sine, og vi hadde tenkt å kjøpe inn noen planter og sånn til «akvariumet».

Vel, det blir det ikke noe av. Som dere kan se, så har reka avgått med døden. Ikke bare det, det oransje inni reka, det er…  gullfiskene. Det viser seg altså at RekePeke har kjørt en selvmordsaksjon mens jeg var på jobb, og dratt med seg fiskebabyene i dragsuget. Nå flyter han på toppen av vannet og er ferdig med sin eksistens i denne tilværelsen.

Min stolte seksåring vet ingenting enda, og gleder seg til å kikke på sine nye kjæledyr. Faen ass. Hva skal jeg gjøre? Må han få den kaninungen nå? Må vi kjøpe et ordentlig akvarium? Kommer han til å bli lei seg? Blir det begravelse? Hva skal jeg ha på meg?

Og hvorfor går en reke til angrep på to gullfiskunger, når han har fått deilig mat i norgesglasset sitt? Er dette en IS-reke, hvis eneste mål er terror?

Jeg går i seng med en bekymret mine folkens. Gode råd tas i mot med takk!

🙂 Thea.

6 Comments

 1. du er så bra!
  hva skal jeg ha på meg!!?! ?
  gullfisklignende ting er ikke kuult. fikk en bolle med 2 fisk i bursdaggave en gang, og den ene nektet veldig raskt å leve der. lå på toppen og fløt en dag jeg kom hjem fra jobb, mens broren svømte febrilsk rundt og rundt og var lei seg.
  forklar den store, fine 6-åringen din, at dere er heldige som slipper.. nei. jeg vet ikke, jeg.
  det funker kanskje ikke…
  men det er noe herk, altså.
  lykke til!
  og god natt!

  1. Haha!! Du er fin ❤️ Det er jo bare sånn livet er, mulig jeg må kompensere med noe ? Blir spennende, håper ikke han blir lei seg. Sov godt!

Legg inn en kommentar