Kvelden før kvelden

 

Man må ta en pust i bakken. Spesielt når det er er barne-tv og julekalender, og når man har bursdag i morgen.
Man må ta en pust i bakken. Spesielt når det er er barne-tv og julekalender, og når man har bursdag i morgen.

Stikker bare innom for å melde at vi her tar en pust i bakken, fordi årets julekalender på NRK er dritbra og fordi vi nettopp har ryddet ut alle Tidemanns gamle leker. Det er ikke alt vi har på planen i kveld, vi her nemlig laget en liste for å holde styr på alt vi skal gjøre:

Vi kan krysse av for middag også. Bare boller, kos og søppeltømming igjen nå!
Vi kan krysse av for middag også. Bare boller, kos og søppeltømming igjen nå!

Her er det nemlig dagen før dagen, i morgen fyller en liten fyr i dette huset seks år. Forberedelsene har pågått siden før sommeren, for bursdag er store saker, og må snakkes om til man er helt sikker på at man er klar. Godteposene er klare, pynten er ferdig, bolledeigen skal jeg sette snart og sommerfuglene i magen hans svirrer mer enn behagelig.

Vi har tatt en etterlengtet utrensking av hyller og skap på bursdagsbarnets rom, for å rydde ut gamle leker han ikke bruker lenger. To fluer i en velkjent smekk, vi får donert bort fine ting til folk som trenger det, mens han får plass til både bursdags- og julegaver. Jeg høres ut som en sånn supermamma nå, og det er det jo ikke så ofte jeg gjør, så jeg velger å sole meg i glansen, rett og slett 🙂

Lego på geledd.
Lego på geledd.

Forter meg å avslutte dette innlegget, før jeg kommer på klesvasken jeg må ta og alle søppelposene jeg må tømme, bolledeigen som skulle vært satt og før vi begynner å diskutere om han skal pusse tennene selv.

Håper båre dere og ungene deres får en deilig kveld, sjekk ut ukas episode av Foreldrerådet hvis du vil ha litt påfyll mens du ligger på sofaen (eller er flink og gjør sånne flinkis-ting). To fantastiske fyrer er gjester i studio, og forteller om den rimelig omstendelige prosessen det kan være når to menn vil ha barn sammen. Du tror kanskje ikke dette angår deg, men jeg lover; det er verdt å høre på.

God mandagskveld, folkens!

[acast src=»https://www.acast.com/foreldreradet/tofedremedlassepedersenogoyvindhenriksenskilbrei» width=»480″ height=»480″]

Legg inn en kommentar