Skjørhet i Matrix-frakk

image

Etter noen dager tett inntil ungen min, kommer dager hvor jeg må klare meg selv. Det er deilig det, men i dag hadde jeg ikke lyst til å slippe hånden hans på AKS. Ville helst bare klenge meg til ham hele dagen. Sånt er ikke mulig, vi må leve våre egne liv, selv om jeg noen ganger kunne ønske at jeg var en apemamma, som kunne ha ungen min på ryggen hele dagen. Det der, det at jeg er sånn klengete, det er ofte et signal om at jeg ikke er helt på høyden. At jeg er litt skjør. For som regel gleder jeg meg masse til å drikke vin, fjase, og være i fred.

Skjør eller ei, jeg skal på festival i dag. Siden værgudene tydeligvis ikke leste forrige innlegg, så måtte jeg ta ansvar selv, og gikk i lunsjen til innkjøp av byens største regnfrakk. Jeg hører at den sier «svusj-svusj» når jeg går, og jeg føler meg som en statist i Matrix (en av de som ble klippet bort i redigering, fordi hun rett og slett så for rar ut i frakk). Samma det, jeg har lovet søster Nanna å være bikkja hennes på Øya, i år som i fjor, og da er det ingenting som heter å snike seg unna. I denne frakken kan jeg holde meg tørr, og sette meg ned ved min leders føtter hvor jeg måtte ønske.

Jeg er egentlig ikke i humør til å se folk, har ikke så veldig lyst til å høre på musikk, og er ikke fysen på alkohol. Akkurat i dag skulle jeg ønske at jeg heller hadde brukt de pengene på et spa, ligget i et varmt bad mens noen masserte føttene mine, og sånn pling-plong-musikk fikk meg til å nesten sovne. Men det er bare å ta seg sammen, jeg vet jo at mange gjerne skulle hatt dette festivalpasset, så det er bare å sette i gang. Dessuten; å ha lave forventninger er ganske lurt, man blir stort sett positivt overrasket.

Tidemann mener jeg bør bruke denne festivalen på å finne en kjæreste. En mann som har en datter på mer enn syv år. Han har etter mange samtaler om temaet «storesøster» (hans høyeste ønske i livet) funnet ut at dette er eneste løsning. Så hvis du oppfyller disse kriteriene, og i tillegg er grei, ganske høy «og veldig god til å danse tøff dans» (sitat Tidemann), og ser en dame med gedigen grønn Matrix-regnfrakk på Øya; kom bort! Jeg er kanskje ikke på mitt morsomste i dag, men jeg er likevel ganske grei.

You never know 🙂

God onsdag!

Legg inn en kommentar