Note to self

 

Viktig med ferske aviser og avslappa holdning når man er live på radio
Viktig med ferske aviser og avslappa holdning når man er live på radio

God morgen! Vi startet dagen hos Tidenes Morgen på p13 i dag, Tidemann debuterte på direkteradio, og fortalte blant annet at han planlegger å drikke øl i friminuttene på ungdomsskolen (!). Oppdragelsespoeng til meg der altså. Reagerer med å tenke «hvor har han det fra?», for jeg drikker aldri alkohol når han er hos meg. Jeg har jo annenhver helg fri til å drive med den slags, så det løser seg selv. Men så hører jeg meg selv i dette intervjuet,  og registrerer at jeg snakker både om drinker og hvitvin på fem minutter liksom. Herregud, det bør vel være grenser for hvordan jeg skal idyllisere promille? Note to self; snakke mindre om alkohol foran barnet mitt.

Ellers var jeg så stressa før vi kom oss til NRK at jeg ble brysk med han bak disken på Kaffebrenneriet, han skravlet i vei med en dame, sikkert om hyggelige ting, men jeg ble hun som snerret at jeg hadde dårlig tid, og himlet med øynene. det førte til at han gjorde feil, og ville lage kaffen min på nytt, men det hadde jeg ikke tid til, så da ble stemningen bare enda mer stressa. Note to self: ikke vær sur på fremmede folk, det er ikke deres skyld at jeg har dårlig tid.

Vi trodde det skulle bli regn i dag, og hadde planlagt å dra i svømmehallen, men siden jeg egentlig ikke liker klorvann, og sola skinner, så tar vi en u-sving når det gjelder den planen. Vi drar på hytta. Men siden jeg legger min sjel i å ikke legge for mange planer, så er ikke klærne våre nyvasket, bilen er full av panteflasker (ref. første avsnitt) og jeg vet ikke hvor buret til Knut er. Han må jo bli med. Han hater å kjøre bil, og kommer mest sannsynlig til å bæsje på seg. Å sitte timesvis i en bil med schtinkende kattebæsj er på topp ti lista mi over ting jeg hater. Note to self: det er fint å leve i nuet og sånn, men når man har barn og katt og ferie, så kan det være lurt å planlegge bittelitt.

Vi får se hvordan denne dagen utvikler seg. Jeg kjenner allerede på dag tre, at det er vanskelig å holde forventningene til erkeidyll nede. Det er bare å minne seg selv om at det blir som det blir, ta det rolig i svingene, og fokusere på det som er bra. For midt i min veldig selvsentrerte verden, hvor stress før iskaffen er konsumert og manglende rene klær har hovedrollene i dag, så leser jeg om terrorangrep i Istanbul og andre grusomheter. Fy faen. Note to self: Husk hvor vanvittig heldige vi er. Vi er trygge, vi har hverandre, og sommerferien er såvidt i gang. Alt annet er uviktig, det er bare lett å glemme det.

Sånn. Det er bare å sette i gang.

God onsdag!

 

 

 

 

Legg inn en kommentar