Homoinvasjon

På det skiltet der står det at man ikke skal kaste spytte, eller kaste sneiper på gulvet. Greit med noen regler, tenker jeg.
På det skiltet der står det at man ikke skal kaste spytte, eller kaste sneiper på gulvet. Greit med noen regler, tenker jeg.

Jeg så for meg at St.Hanskvelden skulle brukes til betaling av regninger, jobbinnspurt og kanskje noen episoder av «The Wire» på sofaen. Jeg lå riktignok til lading i går, men følte likevel ikke at jeg hadde full tank i dag. Så noe forefallende arbeid og et par speilegg til middag, var liksom ambisjonene for kvelden. Men så er jo livet sånn at det ikke alltid blir som man tror. For mens jeg satt på jobb og prøvde å komme gjennom lista med gjøremål, så tikket det inn ei litta tekstmelding.

«Du husker at vi kommer i kveld? Handler på taxfree, vi sees sånn klokka sju!». Jeg vet egentlig ikke om Eirik egentlig har gitt meg beskjed før, det er godt mulig (han er en ryddig type, det er han som har det slottet (!) jeg har skrevet om før), men jeg kan ikke huske å ha blitt fortalt at han og kjæresten skal kjøre fra Paris til Oslo og besøke meg denne helgen. Men nå satt de plutselig på Color Line, og spiste buffet, og gledet seg til å se meg.

Plutselig ble kvelden med speilegg, til en liten fest med de skjønneste menn fra Frankrike. Og fine menn fortjener rent hus, og blomster i vaser, og kald hvitvin. Så den ekstra lange arbeidsdagen, ble kuttet ned til et minimum, og før jeg visste ordet av det var kroppen min i butikken og armene fulle av blomster, vin og mat.

Jeg kjøper alltid blomster når jeg skal vaske hus. Jeg setter en vase med blomster midt på bordet i en schtøgg stue, og så blir det veldig mye lettere å gjøre resten fint. Noen ganger, når det er skikkelig mye å fikse, så kjøper jeg meg et interiørblad også. Så setter jeg meg ned midt i hverdagsrotet, og leser om andre menneskers plettfrie hjem, og på ett eller annet tidspunkt, så blir jeg så irritert over at de har det så fint, at jeg får ånden over meg. Men i dag trengte jeg bare blomster.

Nå er hvitvinen kald, gulvene rene, pannen svett og vennene mine rett rundt hjørnet. Det blir ikke bål (med mindre ting går helt over styr, det hender jo), men jeg vet det blir skravling og fjas og fnising. Jeg trodde jeg trengte en kveld til med hvile, for å fullade liksom, men jeg tok feil. Jeg trengte bare homobesøk fra Paris og noen blomster i en vase.

Uansett om du skal ligge på sofaen, ligge med kjæresten din, eller seile rundt på fjorden denne kvelden;

God St.Hanskveld, fine folk!!

🙂

Legg inn en kommentar