Søndagstrøst

Blomstene Tidemann har plukket er viktigere enn fettflekkene på bordet, i dette bildet.
Blomstene Tidemann har plukket er viktigere enn fettflekkene på bordet, i dette bildet.

Når helgen er over og mandagen nærmer seg litt for fort, når det du skulle ha gjort i går, ikke ble gjort allikevel, og det du gjorde i går kanskje ikke er det du er aller mest stolt over, så trenger man kanskje litt trøst. Sånn er det i alle fall for meg. Hvis du ikke har noen som sier akkurat det du trenger å høre i dag, så kan du få det av meg;

  • Du er kjempeflink. Det er veldig viktig å kose seg, og det er akkurat det du har gjort denne helgen. Bra jobba!
  • Du er skikkelig fin. Du er søt når du er bustete og litt uflidd, når du ikke har brukt tid foran speilet, men ute i livet istedenfor.
  • Du er innmari morsom. Spesielt når du slipper deg helt løs, og ler så mye at du gråter, da er virkelig helt fantastisk. Det burde du gjøre mer.
  • Istedenfor å stresse over det som ikke ble gjort av klesvask, støvsuging eller jobbing akkurat denne helgen, så burde du klappe deg selv på skulderen for at du lot være. Det er imponerende å klare å legge fra seg sånne uviktigheter, og bare nyte livet.
  • Livet ditt avhenger ikke av det du presterer akkurat nå, det handler faktisk svært lite om prestasjon. Så lenge du er fornøyd, føler deg trygg og bruker tid på folk du er glad i, så er du akkurat der du skal være.
  • De tingene du tviler på en søndagskveld, de skal du ikke vie så mye oppmerksomhet til. Bruk søndagskvelden til å lade, gjøre noe fint (for eksempel se siste sesong av «Orange is the new black»), og så kan du vurdere det i morgen. Det er jo fortsatt helg, eller hva?
  • Du er bra nok. Med alle dine svake sider, med alle dine tvil, med den kroppen du har, det fjeset du har og det livet du har. Du er helt og holdent bra nok. Give yourself a break.

God søndag! 🙂

 

Legg inn en kommentar