Dette er deres fortjeneste!!!

Skulle bli røde, hvite og blå, men ser ut som noe Hulken og vennene hans har laget. Er likevel ganske stolt.
Skulle bli røde, hvite og blå, men ser ut som noe Hulken og vennene hans har laget. Er likevel ganske stolt.

Fyttirassen, jeg må bare gi meg ende over. Noen ganger planlegger man at livet skal bli perfekt (jeg går på den smellen ganske ofte), for så å bli skuffet, mens andre ganger er det omvendt. Dagen i dag hører til i siste kategori.

Før det første så har det innlegget jeg skrev på lørdag tatt helt av i dag, 14 000 mennesker har vært innom denne lille bloggen, og vår lille gjeng på facebook teller nå over 1100 mennesker!! Det er så hyggelig at jeg får lyst til å spandere en flaske vin på alle sammen (men det har jeg ikke råd til).

For det andre startet Tidemann dagen i smug, jeg våket av noen lyder nede på kjøkkenet, og da jeg kom ned trappen hadde han rett og slett laget frokost til meg. Den aller første frokosten jeg får servert av mitt barn. Tre små skiver, to med salami, en med majones og veldig mye pepper. Pent dandert ved siden et stykke tørkerull og et glass vann. Han var så stolt at han hold på å sprekke, så jeg spiste pepper til jeg svettet mens jeg dånet inni meg av kjærlighet.

Siden jeg burde følge mitt eget råd og senke skuldrene før den store dagen i morgen, så hadde vi ingenting på planen i dag. Det å ha ingenting på planen med en fyr på fem, er et sjansespill. Noen ganger fører det til rastløst energioverskudd, irritasjon og krangling, andre ganger blir det hvetebakst, film, tegning og tull. I dag trakk jeg vinnerloddet, vi har bare tøyset oss gjennom dagen i sneglefart, vi har til og med bakt to slags hvetebakst sammen. Tror det ble sånn fordi jeg på lørdag skrev at man ikke trenger å bake noe selv til 17.mai. Med en gang jeg ikke forventer det av meg selv, så blir det mye lettere å gjøre det. Mye lettere og mye hyggeligere.

Disse kanelbollene er laget ene og alene på overskuddet jeg har fått av dere i dag. Ta forventingene ut av en situsjon, og man kan få til hva som helst.
Disse kanelbollene er laget ene og alene på overskuddet jeg har fått av dere i dag. Ta forventingene ut av en situsjon, og man kan få til hva som helst. Legg merke til vinkorken på gulvet, den er Knut (katten) sin.

Endte opp med masse kanelboller og muffins i grelle farger (de skulle egentlig bli røde, hvite og blå, men jeg er jo ingen matblogger, så det gikk i dass og ser ganske kreftfremkallende ut, men pyttsann). Vi gikk på kino midt på dagen selv om det var sol ute, det er jo egentlig ikke lov, men vi hadde lyst. Da jeg sto inne og vasket opp litt senere, og Tidemann lekte ute med de andre barna ropte han plutselig så høyt han kunne; «Mammaaaaa!!!! Tror du på Gud?».

Hm… Hva svarer man på det? Jeg ropte høyt tilbake; «Nei, det gjør jeg ikke!». «Hva er egentlig Gud?» han ropte enda høyere tilbake. Jeg så ut av vinduet, og der sto han med nabobarna nede på tunet og alles blikk var vendt mot meg. Før jeg rakk å svare skrek han; «Kan vi forresten få muffins?». De fikk muffins. Og jeg fikk pauseknapp på det spørsmålet der.

Jeg skulle aller helst skålet med hver og en av dere, gitt dere en klem og takket for at dere er så fine, morsomme og kule, men det går jo ikke. Jeg har likevel laget meg en tinto de verano (et glass rødvin med sprite, det drikker de i Spania, som en sangria light liksom), ene og alene for å feire at denne dagen har vært så fin. Det er sjeldent jeg lager meg et glass med noe, sånn alene på kvelden, men jeg må rett og slett markere denne dagen med noe spesielt.

Takk folkens!!!! Håper dere alle sammen får en deilig dag i morgen, uansett hvor og hvordan dere tilbringer den.

Skål for dere!

🙂 Thea.

Fant til og med tre flagg i boden. Nå kan dagen bare komme!!
Fant til og med tre flagg i boden. Nå kan dagen bare komme!!

 

Legg inn en kommentar