Ti ting jeg IKKE skal gjøre i dag

 

IMG_4279

Noen ganger er det viktig å ta en avgjørelse, så ting ikke blir liggende i bakhodet og gi hjernen stresseksem. Det har vært en lang uke for min del, med mye jobb, en del kos og veldig mange oppgaver. Det jeg trenger aller mest nå er å legge fra meg den «ryggsekken» med alle oppgavene mine i (for å bruke et teit uttrykk, jeg har ikke en faktisk sekk, men det skjønte dere vel), for å kunne slenge den fra meg og gi faen i det som ligger oppi akkurat nå. Det kan være litt vanskelig, så for ordens skyld har jeg laget en liste over hva jeg IKKE skal gjøre akkurat i dag:

  • Jeg skal IKKE bekymre meg over alt det jeg ikke har gjort ferdig, som jeg håpet jeg skulle være ferdig med denne uka (den lista inneholder sikkert 30 punkter)
  • Jeg skal IKKE tenke på hva i helvete jeg skal ha på meg på 17.mai
  • Jeg skal IKKE bry meg om støvdottene i trappen (eller søsknene deres i resten av huset)
  • Jeg skal IKKE bli sur over dumme, sinte mennesker på internett (for eksempel gamle gubber)
  • Jeg skal IKKE bruke tid på å vurdere egen økonomi og lure på hva jeg har brukt pengene mine på
  • Jeg skal IKKE stå i et klamt prøverom for å prøve nye bikinier som får puppene til å se ut som trompeter og rumpa til å dele seg i fire
  • Jeg skal IKKE snakke med noen som helst på Tinder eller andre apper
  • Jeg skal IKKE overtale meg selv til at det er en rågod idé å drikke tequila

Sånn. Når det er ryddet vekk så kan jeg kjenne etter hva jeg faktisk har lyst til å bruke fredagskvelden på. Mulig det inneholder noen glass vin, tror det inneholder gode venner, og så kjennes det akkurat nå ut som at jeg vil legge meg ganske tidlig og sove skikkelig lenge i morgen. Det siste punktet der forandrer seg fort når promillen stiger, men det er lov.

Hva er det du IKKE skal gjøre i dag?

God fredag!!!!

Legg inn en kommentar