Fytti helvete!!!

 

Whoopwhoop!!!!
Whoopwhoop!!!!

Den store dagen er her!!! Det er i dag det skjer for alle første gang, det jeg har drømt om i månedsvis, det jeg har lengtet etter, det jeg har sett frem til. Det er ikke lenger noe som hører fremtiden til, det skjer akkurt nå!!!

Dette er den aller første dagen i dette året, hvor man kan gå UTEN STRØMPEBUKSE!!!!!!!! Whoopwhoop!!!!!

Det kan virke som en bagatell, men det er alt annet enn det. Følelsen av å stå opp i dag, på denne inneklemte fredagen, hvor halve landet tar seg fri, var overraskende lystig. Jeg spratt opp, faktisk. Sola sto inn takvinduet mitt, jeg var svett under dyna, sjekket gradestokken og den sto for første gang på så lenge jeg kan huske på temperaturen «Null strømpebukse». Jeg trodde først ikke på det, måtte teste leggene ute på balkongen. Men det var altså sant.

Jeg løp ut i sola, kjøpte kaffe med bare ben, og tok trikken ned til noen parker på Grünerløkka. Jeg har hatt utekontor, rett og slett. Min jobb i dag, og hele denne helgen, er å snakke med fremmede, med mikrofon, og samle inn så mange minner til musikk jeg bare kan få til. Det er en pussig jobb det der, å snike seg bort til fremmede som nyter sola og be dem fortelle deg om låtene de elsker. «Hei! Kan jeg forstyrre dere litt?»

Jeg liker veldig godt å snakke med folk jeg ikke kjenner, jeg husker at jeg var helt gira da jeg fikk jobb i P3 for mange år siden. og for første gang fikk BETALT for å skravle med fremmede om ulike ting. Tenk å få tjene penger på å få være nysgjerrig!! Å være utegående reporter kunne ikke passet meg bedre. I dag har jeg dessuten bare møtt greie folk, ingen har avvist meg, ingen har himlet med øynene, alle har låter de elsker og de forteller gladelig om det.

En dame fortalte at hennes yndlingslåt var «I just called to say I love you», og at hun en gang da hun var yngre, hadde lært seg hele teksten, ringt til sin store flamme, Kjetil, og sunget den på telefon. Han hadde lagt på. Like fullt elsket hun den låta i dag, og ville gjerne hilse til Kjetil. Så hei til deg Kjetil! Du kan angre på at du la på den gangen, for hun var et skikkelig catch.

Med iskaffe i magen og bare legger har jeg startet innsamlingen til sommerens prosjekt på Radio Norge, men jeg er ikke på langt nær ferdig. Hvis det er en låt, gjerne en litt stor hit, du har et minne til, eller bare elsker, så må du gjerne historien din til meg! De fleste telefoner har en diktafon/lydopptaker, så du kan bare ta opp historien din der, og sende den til thea.klingenberg@gmail.com

Hvilken låt minner deg om sommer? Hvilken låt klinte du til første gang? Hvilken låt gjør deg rørt? Hvilken låt er den beste å kjøre bil til?

Start gjerne med «En låt jeg elsker/som alltid har betydd mye/som alltid får meg i godt humør…» Det kan godt være 30 sekunder langt, jeg klipper det til i etterkant. Og hvis du skal på fest eller middag eller vors i helgen, spør gjerne venne dine også!

Nå har jeg vasket gulvet, med bare føtter, jeg skal snart til en av verdens beste venninner og drikke (mange) glass med kald drikke, det er årets aller første sommerdag, og jaggu har vi ikke blitt 900 mennesker i gjengen vår på facebook. Livet ass!!

Takk for at dere er så fine, kule og deilige, slipp leggene fri, det er VÅR!!!!

God fredag, godtfolk!

🙂

 

Legg inn en kommentar