Star Wars, nakne menn og katt på taket

Oslo <3
Oslo <3

Er det noen andre enn meg som føler at livet blir litt overveldende noen ganger? Jeg er vel ikke den eneste?

Gårsdagen var en sånn dag som inneholdt alt på en gang. Tror det er best jeg oppsummerer i punkter;

1: Sto opp sammen med mitt deilige barn, som valgte å være en drømmeunge akkurat i går (halleluja!!). Matpakker, frokost, påkledning, svisj ute av døra. Jeg brukte mitt vanlige lebestift-triks; hvis man tar på seg lebestift så lurer man verden (hver gang!) til at man er godt forberedt, fresh, og klar for alle utfordringer. Da jeg sa hadet til Tidemann i barnehagen kysset han meg hardt på munnen, og gikk stolt inn til de andre med knallrosa munn. Han synes egentlig det er litt urettferdig at lebestift bare er for voksne damer.

2: Dro til NRK, for å gjeste «Tidenes morgen» på p13. Der var det masse folk i Star Wars-kostymer, noe jeg ikke helt vet hvordan jeg skal forholde meg til. De ser jo ganske kule ut, det er ikke det, men jeg ble nervøs for at de skulle finne ut at jeg ALDRI har sett en Star Wars-film. Mens jeg ventet på å komme inn i studio skiftet alle mennene til vanlige klær, mens vi konverserte. De var ikke sjenerte. Jeg tok på mer lebestift, og latet som om dette var helt vanlig for meg, både å være radiogjest, og snakke om science fiction med halvnakne folk jeg ikke kjenner.

Noen gjør seg mer flid om morgenen enn jeg.
Noen gjør seg mer flid om morgenen enn jeg.

3: Skravlet på radio, både om #Ta Praten og om hvordan man kommer seg ut av døra om morgenen når man har barn. Koste meg skikkelig. Delte lebestifttrikset, blant annet (du kan høre det her, intervjuet starter 1 time og 22 minutter ut i sendingen).

4: Dro på jobb. Vi er i gang med et skikkelig fint prosjekt til sommeren på Radio Norge, som handler om folks forhold til musikk. Har dere som leser denne bloggen (internetts beste folk) lyst til å være med? Fortelle meg om en låt dere bare elsker, eller en låt dere har et spesielt forhold til? Hadde vært kjempegøy om dere ville hjulpet meg!!

5: Måtte hente bilen, handle, på posten og så hjem for å skifte, før jeg løp til trikken for å dra på teater. Så et stykke på Nationalteateret som heter «Øy». Lurer fortsatt på hva jeg skal si om det. Jeg lo mange ganger, jeg ble også flau, og jeg ble forvirret. Så også to menn helt nakne, han ene smurte seg inn med maling og malte gulvet med kroppen som pensel (!). Mye naken mannekropp på en dag.

6: Dro på bar. Noen ganger når jeg er på byen, så blir jeg liksom aldri helt en del av kvelden. Jeg bare flyter rundt sammen med alle andre, men uten å være helt tilstede. Sånn var det i går. Jeg la merke til mange barter, mange rare pannelugger, mange med trange sko og trange kjoler. Et ungt lesbisk par klinte så mye at de veltet over meg på den benken vi satt på. Det var egentlig litt hyggelig, for de ble så flaue, og så var de så forelsket.

7: Var på TV. Parallelt med at jeg drakk vin med venner og gikk fra sted til sted i Oslo-natten, så rant det inn med meldinger fra folk som hadde sett Mamma, søster og meg på NRK 1. Tv altså, man glemmer hvor mange det er som ser på det. Gøy, og veldig rart. Drakk mer vin, så flere folk med barter og briller og rare sveiser. Følte meg litt gammel, og var samtidig glad for at jeg ikke var noen av de andre jeg så. Ofte ser det ut som folk bruker veldig mye energi på å virke avslappet, skjønner dere hva jeg mener? Krampeaktig laidback liksom? Pussig paradoks.

8: Kom hjem før det ble lyst, men ikke lenge. Sovnet før jeg la meg ned i sengen tror jeg. Våknet av at Knut (katten) hoppet ut av takvinduet. Ble livredd, stakk min nyvåknede, nakne kropp ut av takvinduet for å få tak i ham (hei naboer!). Trodde et sekund at vi begge skulle falle og dø, men fikk manøvrert både katt og egen kropp tilbake i sikkerhet. Tok to paracet og sov litt til.

Nå skinner sola, jeg har egentlig hundre oppgaver jeg skal løse foran meg, men siden dagen tross alt er hellig, så tror jeg det er riktigst og viktigst å prioritere hva jeg VIL fremfor hva jeg BØR. Enig? Jeg inviterer dere alle til å gjøre det samme.

Si fra hvis dere har en favorittlåt dere vil fortelle meg om, jeg vil gjerne ha dere med!!

🙂 Thea.

Legg inn en kommentar