2 Comments

Tequila, rushtrafikk og stiv kuling

Deilig med frisk luft altså, ingenting som en kosetur med båt innimellom!
Det er så digg å være en sånn person som alltid ser dritbra ut på bilder.

Det virket som en glimrende idé å behandle gårsdagens Tinder-angst, med en tur ut. Gode venninner ble til vin og middag, tequilashots, cava og karaoke. Jepp. Jeg synes visst selv jeg er veldig god til å rappe (!) til diverse låter av Salt’n Pepa, riktignok er dette noe kun få har sett, det er vanligvis forbeholdt mine nærmeste (heldiggriser). I går endte vi opp på Syng, et gøyalt sted på Grünerløkka, med private karaoke-rom. Herregud dere, jeg visste egentlig ikke at jeg elsket karaoke, det måtte jeg bli 33 år for å finne ut. Jeg elsker karaoke. Der er det, svart på hvitt.

La meg bare oppsummere gårsdagen med at jeg rappet Salt’n Pepa for et ganske stort publikum, mennesker jeg ikke kjenner (hei til dere og takk for i går, si), det gikk skikkelig bra, i alle fall synes jeg det i natt. Har egentlig bestemt meg for å ikke dvele mer ved akkurat det, tror det er lurest.

Våknet så frisk og rask man bare gjør etter en natt med karaoke og tequila, måtte pakke bag til hyttetur for Tidemann og meg, før jeg skulle rekke å henge opp en vask, kjøre bilen til butikken, parkere der, og ta bussen til jobb. Aner ikke hva jeg pakket, egentlig. Husket nesten ikke hvor jeg parkerte bilen heller, men heltinne om natten krever heltinne om dagen, og jeg kom meg på jobb. Fikk en liten nedtur rundt lunsj, da jeg gikk gjennom videoer jeg visstnok tok i går. Man bør aldri se på bilder fra natten før, egentlig bør man ikke ta bilder i det hele tatt. Reddet situasjonen med å drikke solo super og lese nettaviser.

Fikk hentet i barnehagen, besøkt Foffa, rakk akkurat den tyngste delen av rushtrafikken mot sørlandet, og kom frem til båten nøyaktig da den stive kulingen slo seg sammen med sprutregnet. Ingenting er som en frisk båttur etter en lang dag, si! Gjennomvåte, med tunge bager (pakket visst for en hel bataljon) kom vi inn til peis og helstekt kylling. Du vet når fyllesyken slipper taket, kroppen får på seg tørre klær, det er peis og familie og tøfler og alt bare er deilig? Noen ganger må dagen være litt bratt, for at kvelden skal bli så digg.

Her er vi nå, på en øy, i en fjord, ved en skog. Her er det bare regn, insekter og svaner som bråker. Og Tidemann da, han lager jo greit med lyd. Jeg skal sove godt i natt kjenner jeg. Og så blir det en stund til jeg går for tequila igjen.

Håper dere koser dere glugg der dere er, enten det er fjas, sofa eller klining som står på menyen!

God fredag 🙂

Marshmellows i peisen, -den foretrukne desserten for fyrer på fem.
Marshmellows i peisen, -den foretrukne desserten for fyrer på fem.

2 Comments

  1. Here I go, here I go, here I go again (again?)
    Girls, what’s my weakness? (Men!)
    Tenkt at det skulle ta 33 år. Fantastisk at rap’ern er ute av sekken. Tequila-meny og karaoke – verdens beste kombo. Og forresten, videoene er svært gode. Du må bare få det litt på avstand først. Lover!! Kos dere på hytta!

Legg inn en kommentar