4 Comments

Fort gjort å gå på en Tinder-smell

 

image-e1461851160168

 

Ja, jeg er på Tinder. Jeg har hatt både Tinder-appen og Happn-appen en god stund, og jeg sveiper og liker og holder på. Egentlig er det mer fordi jeg har slettet candy crush, og dermed kjeder meg litt innimellom, det er liksom noe å holde på med. Jeg tror ikke mannen i mitt liv kommer til å dukke opp på telefonen min, sånn ut av det blå, men man vet jo aldri. Og jeg har lovet meg selv og ikke laste ned candy crush igjen (kom til brett 457, alarm!). Samtidig så er det gøy å bare sveipe litt, se at det der ute finnes en mannebuffet der ute, for det er det. Fy fader så mange single (og «single») folk!!

I går, etter et par glass «sangria» (farlig god og farlig sterk den onsdagsdrinken), mens vi satt i dype og viktige samtaler, søstrene mine og jeg, så sveipet jeg litt. Vet ikke hva som skjedde, for vanligvis er det ikke mye action, men plutselig bare plinget det i vei, og vips var jeg i samtale med flere fyrer på en gang. Vanligvis er jeg egentlig litt sur og mutt, spesielt når de ikke kan stave, men jeg var så fnisete og fornøyd i går, at jeg skravla i vei, både på telefonen med henholdsvis Marius, Cliff og Alex, og i sofaen med søstrene.

Da jeg våknet i dag, med skallebank og dårlig tid, mens jeg løp ut av døren med hull i strømpebuksen og spurvesveis, så fikk jeg en melding:

«Good morning! I’m looking forward to work out with you!»

Jøss. Hvem er det? Jeg beina videre, måtte rekke å kjøpe en kaffe på vei til jobb. Midt i kaffekøen så husker jeg det hele. Stemmer det, jeg avtalte jo med en fremmed amerikansk mann at han skulle trene meg i MMA, verdens hardeste kampsport, denne helgen!! Jeg var så fjollete i går da jeg la meg, at jeg rett og slett tenkte at det var en kjempeidé! Mitt tipsy hode bare «Ja, SELVFØLGELIG skal jeg møte en mann jeg ikke kjenner som heter Cliff og la ham sloss med meg, mens vi samtidig flørter! Det er dritlurt! Jeg avtaler med ham med en gang!».

Jeezes. Før i tiden, hvis man holdt seg hjemme i sin egen stue og drakk vin, da fikk ikke det noen særlige konsekvenser. Nå for tiden, så er jo all verdens menn inne i mobilen din til enhver tid, da er det fort gjort å gå på en smell. Takk altså Cliff, takk for initiativet liksom, du er sikkert en tipp topp fyr og alle musklene du flekser på de bildene er sikkert kjempesterke, men jeg er en voksen dame med et barn, jeg liker egentlig ikke fleksing og vi skal på hyttetur i helgen, så det passer ikke likevel. Thank you, but no, liksom.

Farlig altså, å ha mannebuffeten rett i hånda liksom. Vurderer å laste ned candy crush igjen.

God torsdag da dere!

🙂

4 Comments

Legg inn en kommentar