Stinkende ost, rause lopper og minigrill

 

"Blogger åpnet grillsesongen på Bygdøy"
«Blogger åpnet grillsesongen på Bygdøy med minigrill, gamle joggesko og papptallerkener»

Siden i går har jeg snakket med Redd Barna, med sexologer og andre fagfolk, jeg har lest alt jeg har kommet over om seksuelle overgrep, jeg har svart på alle mailer og meldinger jeg har fått, jeg har prøvd å svare de som ikke liker at jeg tar opp dette temaet med en hyggelig tone (og føler at jeg har klart det, i alle fall litt?). Og så har jeg lest veldig mange veldig sterke historier. Jeg har også vært på jobb med verdens fineste kollegaer. Og så har jeg vært på Rubicon og gjort klar neste episode av Foreldrerådet, før jeg dro hjem, og per telefon fikk statusoppdatering på Tidemanns debut i Skeid fotballklubb i går. Han hadde fått en ball og var fornøyd. Jeg gleder meg sjukt til å se ham i morgen.

Når jeg har mye å tenke på så glemmer jeg ting. Jeg hadde glemt å handle for eksempel, og hadde bare en svært vellagret ridderost hjemme, som jeg må la ligge på verandaen fordi den lukter så dritt. Selv ikke Knut vil ha noe med den å gjøre (for nye lesere kan det være lurt å informere om at Knut er en katt). Jeg hadde også glemt at Kjelsås skoles loppemarked skulle komme hjem til meg for å hente mange kasser med ting, som jeg måtte finne frem og bære ut. Det er meget mulig at jeg endte opp med å gi dem ting jeg egentlig trenger, og må dra på loppemarkedet for å kjøpe tingene tilbake. Det får så være.

Siden ridderosten ikke fristet, og hjernen trengte en pause, så droppet jeg (som vanlig) klesvask, oppvask og andre plikter, satte meg i bilen og kjørte til Bygdøy. På veien rasket jeg med meg en minigrill, noen pølser og en veldig god venninne. Et par timer i en skog, med mose og ekorn og vår i lufta, med skravling om menn og livet, etterfulgt av minigrill-grillede pølser, mating av en grådig måke, sjøluft og gul saft i pappkrus, ga bedre effekt enn all verdens spa-opplevelser.

Jeg vet jeg har sagt det før, men dere er internetts aller fineste gjeng. Tidemann blir irritert på meg når jeg forteller ham at jeg elsker ham for ofte, «Jada Mamma, jeg VEEEET det, du elsker meg så mye at hjertet ditt holder på å sprekke, du har sagt det tusen ganger!!!» svarer han meg da og himler med øynene. Men man kan vel ikke si fine ting til folk for ofte? Jeg er skikkelig takknemlig for denne dagen, og for at vi alle sammen her inne, kan sette fokus på noe som faktisk kan gjøre barn tryggere. Fy fader, så fine dere er!

I morgen tidlig skal jeg besøke «Tidenes Morgen» på P13 rundt klokka åtte, blir glad (og føler meg litt tryggere) hvis dere hører på. Så skal jeg på jobb, og så skal jeg hente mitt nysgjerrige, deilige barn i barnehagen. Men akkurat nå skal jeg bare ligge på sofaen med Knut, han har surna som vanlig. Den ridderosten får bare bli liggende på verandaen til en måke tar den.

God torsdag!

🙂 Thea.

Syre, skogens sitron. Eller? Kanskje bra jeg ikke er matblogger.
Syre, skogens sitron. Eller? Kanskje bra jeg ikke er matblogger.
Noen ganger trenger man ikke mer enn en skog, en minigrill og en god venninne.
Noen ganger trenger man ikke mer enn en skog, en minigrill og en god venninne…
... i alle fall ikke når man har verdens beste kollegaer, som vet akkurat hvordan de skal smelte et kvinnehjerte.
… i alle fall ikke når man har verdens beste kollegaer, som vet akkurat hvordan de skal smelte et kvinnehjerte.

Legg inn en kommentar