Hva gjør du når babyen bare gråter? (bortsett fra å klikke)

 

Harmonisk og råkoselig med baby, er det ikke?
Harmonisk og råkoselig med baby, er det ikke?

Hva gjør du når den lille søte ungen din skriker hele tiden? Når du aldri får sove, aldri får fred, når lyden av babygråt er den lyden du kjenner best, og du er så sliten at du ikke husker ditt eget navn? Hva er egentlig kolikk? Og hva hjelper? Det er tusen råd på internett, men hva er det som faktisk fungerer?

Må du gå til en spesialist? Er det din feil at barnet ditt har det kjipt? Kan det få følger senere i livet, at starten var så full av ubehag?

Denne uka handler Foreldrerådet om kolikk. Jeg har besøk av helsesøster Tone Aanderaa, som gir helt konkrete tips og løsninger for at babyen din (og du) skal få det bedre. For hvordan vet du at det er kolikk ungen din har? Og akkurat hva kan du gjøre med det?

I tillegg så får du høre Annette fortelle om en dag i mammajobben hun skammer seg over. Det er fantastisk og deilig og vidunderlig å få barn, men det er jaggu ganske krevende (og irriterende) innimellom også. Derfor finnes denne podcasten, så vi kan gi hverandre felles trøst og felles råd. For jeg er vel ikke den eneste som kan synes mammajobben er litt vanskelig innimellom? Håper virkelig ikke det.

[acast src=»https://www.acast.com/foreldreradet/kolikk?autoplay» width=»480″ height=»480″]

 

Kjenner du noen med en fersk baby? Del gjerne denne! Her er den mange tips alle med nyfødt unge kan ha nytte av. Huske at du kan abonnere på Foreldrerådet på iTunes, og dere? Jeg blir skikkelig glad hvis noen trykker på noen stjerner og skriver en omtale der. Er det lov å be om? Kanskje ikke, men jeg gjør det likevel.

God søndag, og takk for overveldende respons på gårsdagens innlegg!!! Dere er best ass.

🙂

Legg inn en kommentar