Hva kan man egentlig forvente av besteforeldre?

 

12873465_10153881967820991_776380932_o

Hvor mye er det egentlig vanlig at foreldrene dine stiller opp når du får barn? Hvor ofte skal de være barnevakt? Vet mora til kjæresten din faktisk mer om amming enn deg, og er du nødt til å høre på henne? Hva hvis besteforeldre ikke gidder å stille opp, er det greit? Hva om de heller vil drikke vin med gode venner og leve livet enn å tørke gulp og gå på barne-kino?

Denne ukas episode av Foreldrerådet handler om besteforeldre, på godt og vondt. De kommer jo i mange former og farger, ikke alle synes det er stas å bli besteforeldre, noen strikker små sokker og gleder seg ihjel, mens andre føler seg plutselig gamle og reagerer med å dra på selvrealiseringsturer og distansere seg fra det hele. Noen ganger tar de for mye plass, noen ganger tar de ikke nok initiativ. Hva skal man gjøre? Hvor mye kan man egentlig forvente?

Tusen takk for alle spørsmål dere har sendt meg, enten på Foreldrerådet-siden eller til thea.klingenberg@gmail.com, denne podcasten blir ikke til uten dere!

Familieterapeut Thomas Winther er ukas gjest, og han svarer på alt dere lurer på. Del gjerne hvis du kjenner noen som hadde likt denne podcasten! God søndag 🙂

[acast src=»https://www.acast.com/foreldreradet/besteforeldre» width=»480″ height=»480″]

 

Legg inn en kommentar