2 Comments

En rot her og en pupp der, I did it!!!!!

 

Noen smiler når de jogger, - andre orker ikke det.
Noen smiler når de jogger, – andre orker ikke det.

Fy fader, jeg gjorde det!!!! Kroppen protesterte de første 15 minuttene, jeg tryna så lang jeg var inni skogen fordi foten hang seg fast i en rot, jeg hadde glemt hårstrikk, så håret festet seg i kvister, jeg hadde glemt høretelefoner, så jeg fikk ikke noe motivasjonsmusikk (fuglekvitter er digg, men har ikke helt samme effekt), men jeg gjorde det!!!!

Ting jeg hadde glemt med å jogge i skogen (bortsett fra musikk og hårstrikk);

  • Skogsbunnen er overraskende myk. Når føttene er vant til asfalt, blir de skikkelig glade for variasjonen. Det var litt samme følelsen som å ta på seg sommersko etter en lang vinter med støvler.
  • Det lukter veldig mye i naturen om våren. Det er som om noen har sprayet ned skogen i vårlukt, parfyme av fuktig mose, blåklokkeskudd og barnåler. Det er nesten litt overveldende.
  • Beina og kroppen gjør kanskje motstand mot den løpinga, de blir slitne og sånn, men det er faenmeg hodet som er problemet (eventuelt løsningen). Vanvittig hvor mange forslag hodet kommer med for at man skal slutte å jogge. «Nå tar du for hardt i, det får være måte på, jøss, se der er det blomster, ta et bilde!» Det tar 15 minutter, så stilner det litt, men de 15 minuttene er lange, og jeg må jobbe hardt for å ikke høre på hjernen.
  • Det er lurt å skifte før man kommer til skogen. Å sitte bak rattet og prøve å skifte til for eksempel trenings-bh på en parkeringsplass, øker betydelig sjansene for at fremmede folk får se hverdagspupper på klønete vis. Ikke at det er så nøye for min del, men det er muligens verdt å notere seg til neste gang.

🙂 God onsdag!!

 

Hjernen bare; "Se en blomst!! Ta bilde! Legg deg ned her og hvil! Du bør faktisk ikke løpe mer nå".
Hjernen bare; «Se en blomst!! Ta bilde! Legg deg ned her og hvil! Du bør faktisk ikke løpe mer nå».
Det er fint ass. Kan dere se hvor mye det lukter av vår der? Som om skogen har tatt på seg deo og er klar for fest.
Det er fint ass. Kan dere se hvor mye det lukter av vår der? Som om skogen har tatt på seg deo og er klar for fest.

 

2 Comments

  1. Du er kul Thea! Følte det på akkurat samme måte når jeg skulle ut å trene for første gang på altfor lang tid ?

    1. Takk!!! ?????? Det er såååå digg når andre sier at de også synes det er pain, da blir det liksom ikke så stusslig å pese avgårde ???????

Legg inn en kommentar