Foreldrerådet, en podcast for oss som ikke alltid er perfekte foreldre

 

[acast src=»https://www.acast.com/foreldreradet/sovn» width=»480″ height=»480″]

 

Her er den altså, den aller første episoden i «Foreldrerådet».  Whoopwhoop!!!! Jeg er så spent på hva dere synes!! Denne aller første episoden handler om søvn (eller mangelen på søvn), og hva man kan gjøre for å unngå å bli klin kokos når ungen ikke sover.

Jeg fikk tak i selveste Sove-Karin, det var hennes bok som reddet meg den gangen for drøye fire år siden, da jeg var grå i fjeset av trøtthet, og følte meg som en vandrende gråtemaskin. Historien om hvordan Eline Krantz reddet livet mitt kan du lese her, hadde det ikke vært for henne og Sove-Karin hadde ikke dette kvinnemennesket vært det samme i dag, for å si det sånn.

Foreldrerådet har sin egen side på facebook, bli gjerne med der, inviter gjerne folk dere kjenner, og hvis dere har forslag, spørsmål eller bilder dele vil dele fra hverdagen med barn, kom med det!!

Tusen takk til Karin Naphaug, hun er en dame som har reddet mange fra søvnløse netter, inkludert meg selv, jeg ble faktisk litt starstruck da jeg møtte henne.

God palmesøndag, folkens!!!

Legg inn en kommentar