Vaske-hamstere til folket!

 

Jeg sitter ofte i sofaen og koser meg med tellekantene på sengetøyet, som dere ser.
Jeg sitter ofte i sofaen og koser meg med tellekantene på sengetøyet, som dere ser.

Jeg hadde nesten glemt dette! Den ryddeboka jeg leste i jula har fått mange rare konsekvenser, for det første er det ryddigere enn noen gang hjemme (noe som i seg selv er veldig pussig for de som kjenner meg), og jaggu har jeg ikke blitt intervjuet om det i et helt vaskeekte dameblad. Så jovial som jeg kan bli, med bilder av brettekanter og med stort glis er jeg i den siste utgaven av Tara Hjem. Verden er rar.

Hvis journalisten i Tara hadde kommet hjem til meg akkurat i dag, ville riktignok ikke reportasjen blitt helt den samme, for å si det sånn. Her er det hundre kilo klær til vask, en halvfull koffert på stuegulvet, noen skitne tallerkener på kjøkkenet og generelt støv i krokene. Inne skapene er det like fullt orden og reda, -det tar bare litt tid før klærne kommer seg dit. Jeg skulle helst lest en magisk bok om vasking også, eller ansatt små vaske-hamstere som holdt huset gullende rent i hver krik og krok, mot betaling i frø (eller hva det nå er hamstere spiser).

I tillegg skulle jeg gjerne hatt søte fugler som vindusvaskere, noen vaskebjørner til å brette klær og aller helst en perfeksjonistisk apekatt eller noe, til å plante blomster (og holde dem i live) på verandaen.  Da hadde Konmari-metoden (som den heter) vært virkelig magisk.

Istedenfor har jeg en røytete og lunefull katt som heter Knut, som smuler når han spiser tørrfor og aldri har tatt i en klut, samt en ganske bråkete unge som liker å spise sølete mat i sofaen. Er fornøyd med det altså. Hvis noen av dere har lyst til å låne ryddeboka så er det bare å si fra, jeg har også skrevet en liten oppsummering av innholdet her, for de som er keene på en miniversjon.

Hvis du heller er i humør til å la skrot være skrot og feire torsdagen med et glass, de siste episodene av House of Cards, eller å kline med kjæresten din, så støtter jeg deg fullt ut. Vi skal spise sashimilaks og spille Stigespill, så får tiden vise om kleshaugen på magisk vis blir mindre i løpet av kvelden.

God torsdag! 🙂

Rydd deg til et bedre liv! (I alle fall til et mer oversiktlig hus)
Rydd deg til et bedre liv! (I alle fall til et mer oversiktlig hus)

Er du litt grei, relativt skjønn og har lyst til å følge denne lille bloggen på facebook, så er du hjertelig velkommen til det!

 

Legg inn en kommentar