Guttekveld i Paris

 

KJærlighet!!
Kjærlighet!

Rett fra flyplassen til staselig middag i en leilighet tatt ut av en film. Eirik og Adrien har mange venner, i går var det altså middag hos noen av dem, med mange flasker, masse mat og bare menn som elsker menn rundt bordet. Og så meg da.

Det var som å hoppe rett inn i en surrealistisk romantisk komedie satt i en annen tidsalder. Fire ulike glass i krystall, servise laget for kongelige, taler, kjærlighet, makroner, ostefat, musikalmusikk og skravling. Noen fra Hviterussland, noen fra Danmark, noen fra Paris, motedesignere, kulturkritikere, journalister, en tidligere operasjef. Og så meg. Det føltes riktignok som om vi hadde kjent hverandre hele livet.

Casual dining.
Casual dining.
Bloggemor dokumenterer.
Bloggemor dokumenterer.
Makroner. Ingen kveld uten makroner (og flygel) i et parisisk hjem.
Makroner. Ingen kveld uten makroner (og flygel) i et parisisk hjem.
Røykepause. Inne såklart.
Røykepause. Inne såklart. Legg merke til designmodellene. Syrommet blir røykerom når det er fest.
Ost og mye krystall.
Ost og mye krystall.
Gutta boys.
Gutta boys. Høykultur og kongelig porselen hele veien.

Gutta boys var gode på å skjenke, gode på å skåle og gode til å skravle. Mine favorittegenskaper i fremmede folk. Kvelden ble lang, og vi vandret hjem utpå morgenkvisten, langs Seinen, som om det er en helt normal del av omgivelsene. Den er jo det for folk her, men jeg venner meg ikke til å gå rundt i filmkulissene.

Veien hjem fra fest. Litt annerledes enn Torshov.
Veien hjem fra fest. Litt annerledes enn Torshov.
Jeg var over snittet fornøyd, som dere ser.
Jeg var over snittet fornøyd, som dere ser.

 

Legg inn en kommentar