1 Comment

Nå skjer det snart!!!!

 

Ser dere det der??? Fytti helvete det er våren som er på vei!!!
Ser dere det der??? Fytti helvete, det er våren som er på vei!!!

Å våkne til bar asfalt og stikkende solstråler er  DET BESTE som skjer  på denne tiden av året!! Husker dere det folkens, at det finnes en annen årstid? At det blir grønt etterhvert? At vi er mer ute enn inne, at vi går med hud mot luft, uten trange strømpebukser og ulltrøyer innerst? Det er parkliv og utepils i lufta, jeg kan skimte det i det fjerne!! Våren er på vei!!!! WHOOPWHOOP!!!!

Først skal jeg bare gå årets første skitur, blir sånn to kilometer tenker jeg, med Tidemann. Han lurte på hvorfor han selv hadde gått på skiskole og på tur med både den ene og den andre, men ikke med meg. Kremt. Det er ikke det at jeg ikke liker å gå på ski, men jeg liker mange andre ting bedre. Som å ake, eller bare gå på beina. Eller sitte inne og drikke varme drikker. Nå som jeg skimter våren i horisonten, får jeg forte meg å vise Tidemann at jeg også kan fiskebein. Skal ikke stå på det.

God søndag i sola, godtfolk!!!!

🙂

Bar asfalt, stikkende sol i fjeset og løfter om de sjukt deilige dagene som kommer. VÅREN KOMMER!!!!
Bar asfalt, stikkende sol i fjeset og løfter om de sjukt deilige dagene som er på vei. VÅREN KOMMER!!!!

1 Comment

Legg inn en kommentar