6 Comments

En tirsdag preget av puling i boblebad

 

Screenshot fra Nettavisen. Ser plutselig litt ut som om det er JEG som hadde meg, gjør det ikke???? Ble ikke noe på meg altså.
Screenshot fra Nettavisen. Ser plutselig litt ut som om det er JEG som hadde meg, gjør det ikke???? Ble ikke noe på meg altså.

Jøje meg folkens!! Internett har på nytt levert, hvis man kan si det sånn, og det overrasker meg like mye hver gang!! Min lille oppfordring til det kåte paret i boblebadet har nådd frem til mange, mange flere tusen mennesker enn dere som vanligvis er innom denne bloggen, og det er jaggu annerledes å være der ute, enn her inne 🙂 Østlandsposten ringte meg og ville ta en prat, det førte til at sol.no snappet opp saken, og så ville Nettavisen dele innlegget. Da havner man brått steder på internett hvor kommentarfeltene er åpne og kommentatorene eh … litt annerledes enn dere som vanligvis leser det jeg skriver her. Det er gøy altså, det er bare annerledes. Noen av dem synes jeg er en snerpete type;

IMG_0738

Det som er veldig gøy med kommentarfelter, er at folk ikke forventer at den de kommenterer faktisk kommenterer tilbake. Noen av Nettavisens lesere mener jo, uansett sak, at problemet er feminister. Som for eksempel han her:

IMG_0741

 

Da er det fint å kunne svare, være i dialog liksom:

IMG_0742

Noen er jeg ganske enig med, det irriterer meg at jeg ikke kom med en fiffig, avvæpnende og gøyal kommentar til det kåte paret mens vi satt der. Geir er opprørt over det samme;

IMG_0740

Det er lett å være etterpåklok, si. Hva skulle jeg ha sagt da? «Hei! Slutt å ligg med hverandre da, jeg vil ikke ha sperm i badevannet mitt?» Vet ikke helt, jeg. Hva med «Hei! Ser dere prøver å unnfange et avkom, kunne dere gjort det i dusjen istedenfor?» Kunne kanskje funka. Det hjelper i alle fall ikke nå.

Håper likevel paret (med hjelp av internett) har kommet over dette innlegget og skjønner at det er dem jeg snakker om. Hvis du er en dame på min alder, som var sammen med en fyr på Farris Bad på fredag, hvis du har lange lyseblonde hairextensions, og fyren din senere på kvelden gikk i stram, glinsende skjorte med store broderier på, ja da er det ganske sikkert dere. Vi så dere nemlig i restauranten samme kveld, dere virket ikke det minste ukomfortable (i motsetning til oss).

Han som vinner dagens kommentarfelt for min del er Roald, han har tydeligvis både erfaring og gode råd og komme med, og anbefaler ikke å pule i klorvann (og så bruker han ordet «slire», det liker jeg);

IMG_0743

Takk for at dere leser, deler, liker og kommenterer, folkens!! Dere er internetts aller, aller beste mennesker, det blir jeg bare mer og mer sikker på.

🙂 God tirsdag!!

 

Husk å følge bloggen på facebook da (hvis du liker det du leser, vel og merke) 🙂

6 Comments

  1. Hahahah ? Jeg ler meg skakk!!! Jo – det ser fra klippet faktisk ut som om det var du som var i «sving»… Artige kommentarer også?

  2. Som mann vil jeg faktisk si at jeg hadde ødelagt akten så til de grader for de folka der. Klappa til karen og rivd dama av han. Hadde han prøvd seg på noe hadde han fått et bein i ståkuken. Til pass!

    1. Hadde du?! Jeg vet ikke om et basketak hadde vært bedre enn puling i det bassenget (kanskje litt?). Men jeg burde nok sagt noe. Jeg skjønner bare ikke hva greia deres var? Dama stirret meg rett inn i øynene med invitasjon i blikket, det virket nesten som om de trodde de var på en sexfest, og ikke et vanlig spa-sted.

Legg inn en kommentar