1 Comment

Til det nyforelskede paret som prøvde å ligge med hverandre i boblebadet jeg satt i med familien

 

Vi er ikke så snerpete egentlig, vi ville bare ikke være med på liggingen deres.
Vi er ikke så snerpete egentlig, vi ville bare ikke være med på liggingen deres.

Kjære forelskede par

Det er kjempehyggelig å se at folk elsker hverandre, at dere velger å tilbringe en valentines-helg på Farris Bad virker både romantisk og avslappende, det er et nydelig sted. Jeg håper dere har kost dere glugg. Når det er sagt, så vil jeg gjerne få minne dere om at ligging, på tross av at det er kjempedeilig og helt naturlig, ikke er noe man som regel gjør i boblebad. Misforstå meg rett, det er mulig å gjøre det i boblebad, det er vanlig på film, og det finnes helt egne steder dere kan dra, hvor boblebad og puling går hånd i hånd. Farris Bad er ikke et av de stedene (med mindre de arrangerer spesielle fester i ny og ne, det vet jeg ikke). Når vi, tre voksne søstre, samt et annet par dere ikke kjenner, setter oss ned i boblebadet med dere, er det ikke et signal på at vi vil se mer av deres erotiske sprell, – ei heller at vi vil være med på liggingen.

Jeg lover å si helt klart fra hvis det er sånn at jeg er interessert i å joine, så slipper dere å stirre på oss med dype blikk mens dere har hendene nede i hverandres badetøy, og tungene i hverandres munner. Rent hygienisk er de også et par gode grunner til å ikke pule akkurat i sånne offentlige boblebad, det var jo mange av oss oppi der, og gudene vet hvor mye DNA og annet snask som egentlig blandes i sånne stamper. Neste gang dere er på spa, så kan dere også lese de skiltene hvor det står at man skal ta «hensyn til andre badende», med det menes nøyaktig det motsatte av det dere drev med. Mulig en helt ærlig misforståelse altså, dere trodde kanskje rett og slett at dere var på en swingers-klubb.

Håper dere hadde det kjempedeilig denne helgen, at dere har fått vasket klorvannet ut av alle kroppsåpninger, og at dere finner et bedre egnet sted (med folk som deler deres entusiasme for sex i plenum) neste gang dere spanderer på dere en luksushelg.

Med vennlig hilsen hun som, fnisende, sa fra til de ansatte (men som ikke mente å ødelegge for romantikken).

Happy valentines!

🙂

 

PS: Hvis du er en hyggelig person (som ikke alltid ligger med folk i offentlige boblebad uten samtykke fra de rundt), så må du gjerne følge denne bloggen på facebook! 🙂

1 Comment

Legg inn en kommentar