En ærlig guide til single folk på valentines day

 

imageedit_37_7609631143

 

#1: Husk at dette først og fremst er en tradisjon laget av den kyniske handelsstanden for at folk skal kjøpe mer stæsj til hverandre. Siden du ikke har en valentine, kjøp stæsj til deg sjæl. Kjøp hva som helst, bare det gjør deg glad.

#2: Husk at det du har lært på film er ikke virkelig. Du kommer ikke til å snuble rett foran ditt livs kjærlighet akkurat denne dagen, du kommer ikke til å plutselig finne din utkårede på en magisk fest med masse mennesker, du kommer ikke, i siste liten, til å bli fridd til av en fremmed skjønnhet. Det skjer bare på film. Se heller på noe annet akkurat i dag, hva med «Mammon» eller «Making a Murderer»?

#3: Dette er ikke den helgen det er aller lurest å sende melding til eksen. Når du sitter og snufser, alene i sofaen, eller er full på byen, ikke send valentines-melding med hjerter og andre triste emojis. Last heller ned Tinder og sveip høyre på absolutt alle. Du kommer til å føle deg populær, og mulighetene øker for at du neste år, både har kjæreste, unge (og muligens klamydia) på denne dag.

#4: Ikke hat fremmede romantiske par. Det ser kanskje ut som om de har det helt magisk, men det er bare på utsiden. Det har mest sannsynlig vært styrete å få på plass den daten, mellom barnevakter og overtid og sånn, de er mest sannsynlig ganske slitne begge to, de kommer ikke til å ligge med hverandre noe særlig når de kommer hjem og de er ganske ofte litt lei av hverandre. De har likevel fått til denne kvelden, så la dem få være i fred. Ønsk dem heller lykke til (inni deg, -ikke snakk til fremmede, det er rart).

#5: Lag deg (eller bestill) noe digg mat. Ikke sånn trøste-mat, da blir du bare sur og slapp etterpå, kjøp heller noe skikkelig godt. Eller enda bedre; gå ut og spis. Alene. Drikk flere drinker. Det kan være magisk og befriende og sitte helt alene på restaurant. Du får ekstra god service og kan sitte og kose deg uten avbrytelser.

#6: Gå ut med de single vennene dine (hvis forrige punkt ikke appellerte til deg). Gå på kino, tro på alt filmen forteller deg, drikk alkohol i kinosalen, le høyest av alle og dra på bar etterpå. Stå i et hjørne og hvisk om alle dere ikke kunne tenke dere å ligge med i dag. Kos deg med følelsen av at du ikke vet hvor kvelden ender.

#7: Husk at gresset alltid er grønnere på den andre siden. De blikkene du tror er romantiske mellom forelskede par, inneholder alltid litt lengsel etter singellivet, akkurat som din kule, selvstendige tone, alltid inneholder litt lengsel etter å sove i skje med en utkåret. Begge sider har fordeler og ulemper. Fokuser konsekvent på fordelene.

Happy valentines day!

🙂

 

PS: Følg gjerne bloggen på facebook! Da øker sannsynligheten for at du møter din store kjærlighet med 80%!! Neida. Men det er jævlig hyggelig.

Legg inn en kommentar