4 Comments

Tilbakemelding fra Staysman (!), hjemmekontor og crispy duck-alarm

Han er ikke sjuuuuukt hyggelig, men det kan man kanskje heller ikke forvente? Håper han tar ideen på alvor og lager barneplate!!
Han er ikke sjuuuuukt hyggelig, men det kan man kanskje heller ikke forvente? Håper han tar ideen på alvor og lager barneplate!!

Staysman har lest bloggen!! Han kommenterte på sist innlegg, riktignok ikke sånn kjempehyggelig, men det er kanskje ikke annet å forvente når jeg vil hindre barnet mitt i å høre på ham. Jeg mener helt oppriktig at Staysman burde lage en barneplate. Samme beats, samme stil, bare mindre drøye tekster (og videoer). Istedenfor å synge om en lærer alle vil ligge med, så kan han for eksempel synge om at han har vært rampete og ikke hørt på mora si, -fra en femårings perspektiv. Det er ikke kødd, jeg tror han ville tjent masse penger på det, og gått sine venner Marcus og Martinius en høy gang. Sendte han mitt hotte tips, og han responderte med kommentaren over. Virker ikke som han falt heeeelt for ideen. Hvis han likevel slår til på forslaget, lover jeg på tro og ære å anbefale en eventuell barneplate til alle jeg kjenner. Hadde vært gull.

Den første solbrilledagen!!!!!!
Den første solbrilledagen!!!!!!

Har hatt hjemmekontor i dag, er aldri så effektiv som jeg er da, får gjort alt på halvparten av tiden. Mulig det også hadde med sola å gjøre, her i Oslo har det vært vår i dag!!! Den aller første solbrilledagen i 2016!! Jeg fikk lyst til å gå med småsko og drikke vin gatelangs med en eneste gang. Vi skal sikkert  gjennom noen runder til med snø, men nå er vi over kneika, snart er det VÅR!!!

Jeg hadde glemt at man har sin egen skygge. Liker at min ser ut som en superhelt.
Jeg hadde glemt at man har sin egen skygge. Liker at min ser ut som en superhelt.

Mulig det var hjemmekontoret, mulig det var sola og mulig det var Staysman, men jeg ble sjukt fysen på crispy duck og vin. Man trenger ikke vente til det er helg med å lage deilig middag, det smaker nesten enda bedre på en ukedag, spør du meg. Så jeg dro til min favorittbutikk når det gjelder rar mat og kjøpte inn alt som trengs (pluss en del ting jeg ikke trenger). Crispy duck er noe av det beste jeg vet, ikke verre enn å lage taco, sjukt mye diggere. Si fra hvis noen vil ha oppskriften, har en magisk versjon jeg har fått fra Bent Stiansen.

Her er (nesten) alt du trenger. Lett, rimelig og syyyyykt godt.
Her er (nesten) alt du trenger. Lett, rimelig og syyyyykt godt.

Husk at det er lov å kose seg så mye man vil, uansett dag, humør, saldo, jobbsituasjon og sivilstatus 🙂

God torsdag!!

4 Comments

Legg inn en kommentar