Fra testikler og deilige menn, -til døden og fylleangst.

 

Du er ikke ordentlig blogger før du skriver på café, alene, mens du drikker vin. Jeg øver meg.
Du er ikke ordentlig blogger før du skriver på café, alene, mens du drikker vin. Jeg øver meg.

Siden jeg startet denne bloggen i august har dere, verdens beste folk på internett, gitt meg overveldende mye tilbakemelding. Jeg føler det er lenge siden jeg har nevnt at dere er deilige, det må dere aldri glemme. Jeg kikker på andre blogger, ser i andre kommentarfelter og det er ingen tvil om at dere som leser denne bloggen er heeeeelt i toppsjiktet når det gjelder kvalitet.

Er dette en mammablogg? Er det en hverdagsblogg? Burde jeg endre bildet på toppen? Kom gjerne med innspill, dere ser dette utenifra og derfor veier meningene deres tungt.

Hvis du nettopp har sjekket ut denne bloggen og lurer på hva den egentlig handler om, så kan disse postene gi en innføring:

  • Her er historien om da Elina Krantz reddet livet mitt, den første posten som tok «fyr», da jeg skjønte hvor lite verden er på internett. Den endte med at jeg møtte Elina til intervju i KK og fikk blomster av henne på døra. Herregud, det var gøy!
  • Her kan du lese om søstrene mine, de av samme blod, født av samme skjød (og med samme far, bare for å ikke så tvil om det); Nanna og Katja. De var de første som fikk vite at jeg hadde opprettet blogg, og de applauderte meg høylytt (men har senere innrømmet at de var litt skeptiske).
  • Dette innlegget handler om døden. Nærmere sagt, hvordan et lite barn forholder seg til det. Tidemann spør mye, og det er innimellom sjukt vanskelig (og hjerteskjærende) å svare.
  • Halloween-innlegget førte til toppsak i VG og masse styr. Folk engasjerer seg visst litt over snittet i akkurat dette med unger og utkledning (!).
  • Jeg liker menn så godt at jeg måtte skrive om dem. Først og fremst fordi de er deilige folk.
  • Gikk på en smell og la julebord og barnebursdag til samme helg. Det skal aldri skje igjen, les hvorfor her.

Dette er altså et lite utvalg av det de siste månedene har inneholdt. Noe viktig jeg har glemt? Skriv det i kommentarfeltet! Jeg er skikkelig takknemlig for at dere leser, backer, kommenterer og liker. Jeg kødder ikke når jeg sier at dere er kremen av internett, dere fortjener store klemmer (og mye vin) alle sammen.

Tusen takk, godtfolk, og god onsdag!!!!

PS: Følger du bloggen på facebook? Kan være lurt å dobbeltsjekke, for en del av dere følger etterhvert min private profil (hyggelig det altså, føler meg som en kjendis liksom, men jeg deler ikke alle innleggene der, så følg gjerne bloggsiden). 🙂

 

 

 

Legg inn en kommentar