5 Comments

Skulle vi ikke bare tatt oss en tur hele gjengen?

 

Hadde dere blitt med hit hvis jeg hadde spandert? Kunne vel passet greit med et par dager under en sånn himmel vel?
Hadde dere blitt med hit hvis jeg hadde spandert? Kunne vel passet greit med et par dager under en sånn himmel vel?

I dag har jeg SÅÅÅ lyst på sangria. Jeg har egentlig lyst på hva som helst med alkohol og isbiter. Jeg har lyst til å føle den lille buzzen det første glasset med iskald alkoholholdig leskedrikk gir, jeg har lyst til å fnise og skravle og drikke mye mer enn det ene glasset. Jeg har lyst til å være varm av sol, våt i håret av saltvann, jeg har lyst til å være barbeint og brun. Jeg har lyst til å ikke ha noen planer, ikke ha noen klær, jeg har lyst til å røyke sigaretter og danse hele natten, helt til jeg blir svett og må drikke en liter vann.

Jeg har lyst til å vite hvordan kroppen min kjennes, jeg glemmer liksom at jeg har en kropp jeg, nå på vinteren. Her jeg sitter akkurat nå, så vet jeg rett og slett ikke hvordan leggene mine ser ut, jeg kan ikke engang føle dem, der de er pakket inn i ullstrømpebukse og bukser og ullsokker. Jeg vet jo at de er der, men det er akkurat som om vinteren gjør meg litt nummen.

Egentlig pleier jeg å være ganske god på å være akkurat der jeg er, altså kose meg med vinterting om vinteren, og sommerting om sommeren. Det er jo digg at vi har fire årstider, at det biter i nesa og knitrer under føttene på denne tiden, og at man kan sitte ute i kjole hele natten om sommeren. Det er vel og bra, bla bla bla, men akkurat i dag så vil jeg VEKK!!!

Skulle ikke bare tatt oss noen mugger og slappet av litt?
Skulle ikke bare tatt oss noen mugger og slappet av litt?

Hadde det ikke vært deilig å bare kunne knipse seg avgårde til et varmt sted? Hadde dere blitt med? Så kunne vi alle sammen bare sittet rundt et bord, ved en strand, med hvert vårt glass, noe deilig mat, mugger fulle av nydelig alko, med kvelden foran oss, mulighet for nattbad og ingen vekkerklokke? Hvis jeg hadde hatt sykt mye spenn så skulle jeg jaggu bare invitert dere hele gjengen, på et eget fly, og innlosjert dere i noen bungalower under palmer og kokosnøtter et sted langt avsted.

Så kunne dere fortalt meg hva dere driver med i hverdagen, hva dere er opptatt av, hvordan livene deres er vanlige, helt koko, kjedelige, gøyale eller alt på en gang. Meg vet dere jo det meste om allerede. Jeg ville bare sittet tilbakelent og ledd høyt av de gode historiene deres og drukket meg tipsy. Tenk så digg!! Vi kunne skravlet istedenfor å være på internett, badet istedenfor netflix og danset istedenfor å gå på jobb. Sukk.

Skal prøve å bli helt sjukt rik. Enn så lenge får det holde med sofa, peis, sovende unge og en litt sur katt.

God tirsdag!

🙂

Knut hilser. Han mener jeg skal være fornøyd med det jeg har.
Knut hilser. Han mener jeg skal være fornøyd med det jeg har.

5 Comments

  1. Lett! Vinteren… jeg vet ikke jeg. Nå kan det gjerne bli sommer igjen for min del. Takk for ett innlegg som fikk meg til å tenke på sommerferie. Det var digg.

    1. Bare hyggelig, Siv!! Håper noen veldig rike folk med spanderbuksene på leser dette og inviterer oss alle til en strand et sted 🙂

Legg inn en kommentar