Takk skal dere faenmeg ha!!!

 

Vi naila syden på Torshov i desember. Terningkast seks.
Vi naila syden på Torshov i desember. Terningkast seks.

Først og fremst; Dere er helt rå!!! Jeg hadde virkelig ikke trodd at julekalenderen skulle nå så mange, men med hjelp av dere så har faktisk postene så langt nådd frem til folk, og jeg får mailer og meldinger og det er god stemning over hele linja. Bjørn Eidsvåg, Christin Aamodt, Dr.Kaarby, Bent fra Get, Robert Stoltenberg, Tim Wendelboe, – de har alle fått med seg det som har blitt skrevet om dem og sendt meg fine tilbakemeldinger. Det hadde jeg aldri trodd!!! Tusen, tusen takk for hjelpen, dere er internetts fineste lesere.

Siden jeg med julekalenderen allerede skriver en gang om dagen, og i tillegg har unge, katt, fulltidsjobb, julestri, familietid, pakkebonanza, en podcast på vei og jaggu behov for litt festing inni der også, så blir det færre av disse innleggene. Jeg savner det litt, for det skjer mye deleverdig, og jeg har jo vent meg til å skrive det ut. Blogging dere, det er en avhengighetsskapende syssel. Hvis jeg for et halvt år siden hadde hørt meg selv si det der, så hadde jeg ledd høyt og hånlig og kastet en drink i trynet på mitt eget fjes. Men tidene forandrer seg, og sånn har det jommen blitt.

Tidemann drømmer om sommeren allerede, han ville ha «sydenvann som er grønt og fisker og svømmebriller». Jeg heiv meg rundt, rotet frem svømmebriller, skrudde opp varmekablene, farget badevannet med fargetabletter, slang oppi en lekefisk og noen skjell fra en pyntehylle, og vips hadde vi en halvtimes syden på badet før leggetid. Ser det verserer et innlegg om at foreldre bør bade nakne med ungene sine, og jeg støtter det, men det ville i dag blitt vanskelig for ham å dykke rundt i badekaret etter skatter, hvis jeg hadde sittet oppi der (derfor ønsker han seg nå basseng, synes det passer seg for en familie på to med katt). Ikke hadde det blitt en badeselfie heller, og det var nødvendig for å skryte av sydenfargen vi fikk til på badevannet. Jeg backer likevel altså, hvis ikke ungene dine ser deg naken, når blir første gang de ser en normal kropp?

Det er din plikt, rett og slett.

Tidemann ble innskrevet på skolen i dag, det vil si han spiste en pepperkake og forhørte rektoren på skolen han hører til om leketilbudet. Femåringen virket midt på treet fornøyd, bukket da han gikk og mener det er for lenge til høsten. Jeg freaker ut av at han er skolegutt snart og vil bare stoppe verden og beholde ham sånn som nå, resten av livet. Men som han sier «Mamma, jeg har jo lovet å kose med deg helt til jeg blir ungdom, og dessuten må jeg gå på skolen for å lære å lese, så jeg kan lage mat etter oppskrift og gi deg frokost på sengen». Gode argumenter.

Knut ligger på sofaen, vintertjukk og slapp, julegaver må pakkes inn, klær må vaskes, mailer må besvares og jeg burde ha pynta til jul. Magen er full av pinnekjøtt etter middag hos søster, kroppen burde ha trent men har bare lyst på akevitt, og det er den nest, nest siste tirsdagen i 2015. Håper dere har det skikkelig bra alle sammen. Takk for at dere følger med, takk for at dere liker, og takk for at dere inviterer vennene deres til facebooksiden, vi er over 600 nå!!! Fy fader, jeg er så heldig.

🙂 Thea.

PS: Hvis du, inspirert av julekalenderen, kommer på noen du vil takke, noen som har betydd noe for deg i livet, som du kanskje ikke kjenner lenger, og som kanskje ikke vet at du av og til tenker på dem; skriv det gjerne til meg!!! Det er hjerterom og husrom for et «gjesteinnlegg» her, hadde vært kjempegøy! Send meg en mail på thea.klingenberg@gmail.com  🙂

 

 

 

Legg inn en kommentar