10 Comments

EN SLAGS JULEKALENDER; «Kjære Bent fra Get»

 

imageedit_5_7646294873

Kjære Bent fra Get

Det er ikke sikkert du husker meg, men en gang i fjor så reddet du ikke bare dagen, men hele hverdagen min. Vi (Tidemann, Knut (katten) og jeg) hadde akkurat flyttet, jeg var helt utslitt av oppussing og kasser og hyller og skap og bæring og bygging. Du kom hjem til meg for å ordne med tv-kontaktene, legge opp en ny, og du var blid og veldig praktisk. Jeg dro fra jobb for å låse deg inn, og vi gikk inn i gangen, der min dårlige samvittighet sto lent opp mot veggen, bokstavelig talt.

Jeg hadde fått hjelp til de andre skapene fra Ikea, dette var det siste, og det vanskeligste. Jeg sukket og beklaget, over alle pakkene med umontert skap som sto i veien, og du smilte og sa «Jeg har faktisk jobbet som skapmontør for Ikea, jeg. Altså tidligere i livet, for mange år siden.» «Tar du fortsatt jobber? Jeg betaler hva du vil!» sa jeg, desperat etter å få det svære tunge droget av et skap perfekt installert. «Nei, desverre, nå driver jeg bare med ting for Get.» Hjertet sank i brystet mitt, men du var kvikk og blid og fortjente å bli tatt på ordet. Du drev ikke med sånt lenger.

Jeg dro tilbake til jobb og ble ferdig med dagen, hentet i barnehagen, handlet mat, du vet sånne dager hvor alt er slitsomt, hvor man konstant bærer for mye i begge hender (typisk mamma-situasjon) og ikke puster lenger enn litt ned i halsen? Tidemann var grinete, vi var sultne og det var kaos, i hodet og i heimen.

Da vi kom inn i gangen så sto faenmeg skapet der. Skapet sto der!!!! I all sin prakt, perfekt installert, pappen brettet utenfor, alle vinkler i orden!!! Jeg mistet posene i gulvet og begynte nesten å gråte. Er det mulig å være så grei??!?!?!!! Jeg prøvde å få tak i deg for å betale deg penger, vin hva som helst, men du bare fnøs av meg og sa det ikke var noe å takke for. Men du, get-mann, det er faktisk noe av det hyggeligste noen har gjort for meg. Når man er alene med barn, og blir vant til å gjøre alt selv, eventuelt måtte organsisere folk for å få bistand, eller alltid ringer til Mamma når det er krise, så er det altså så SYYYYYKT uventet og fint og rørende å få hjelp fra en helt fremmed.

Bent, dette vet nok ikke du, men at du skrudde opp det Ikea-skapet, det snudde hele min tilværelse, ikke bare den dagen, men i hele hverdagen. Jeg løftet Tidemann opp og tulledanset med ham, vi fniste og lo og jeg måtte fortelle ham historien om den snille TV-mannen mange ganger (han skjønte at noe veldig gøy hadde skjedd, men ikke helt hva det var som var gøy). Jeg fikk fart på hele organiseringen av huset, ryddet inn i skap, ut av skuffer, dro på dynga med søppel, leverte ting til gjenvinning, var på Ikea. Hvis jeg skal formulere det skikkelig klissete, så fikk jeg rett og slett litt troen på verden og folk igjen.

Tusen takk Bent fra Get!!! Du er en jævlig bra fyr, jeg håper ikke arbeidsgiveren din blir sur på deg hvis de leser dette (de bør gi deg julebonus for fantastisk kundeservice), jeg håper du og dine får en helt fantastisk jul, og at karma sørger for en solid gjengjeldelse av dine gode gjerninger. Jeg tenker på deg hver morgen på vei ut, der står det skapet og minner meg om at det finnes skikkelig greie folk ut i verden. Takk!!!!

🙂

PS: Kjenner du noen som kjenner noen som kjenner noen i Get? Del dette innlegget eller spør vennene dine så vi kan finne Bent, jeg vil gjerne sende ham en julegave!!!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Dette er en slags julekalender. Noen bloggere gir ut masse gaver og ting som skal gjøre deg penere, det får du ikke her. Rett og slett fordi jeg synes du er deilig nok som du er. Jeg går for en  annen variant, jeg tenkte å benytte anledningen til å takke/sende en highfive til folk som, på en eller annen måte, har hjulpet meg og gjort meg glad (men som kanskje ikke en gang vet hvem jeg er). Kanskje vil internett, og dere fantastiske folk hjelpe meg å overlevere hilsenen? Som virituelle brevduer liksom? Vi får se.

Julekalenderen legges ut hver morgen klokken 07.00 og deles på facebook, sjukt hyggelig hvis du vil være med der (såfremt du er en koselig type). God jul!

10 Comments

 1. Hei igjen.
  Da fant denne bloggen frem til meg.
  Veldig hyggelig å lese, og fint å høre at det betydde så mye for deg.
  Var en rask jobb for meg, og jeg hadde godt ned tid siden bestillingen din ble litt mindre enn først antatt. Alltid hyggelig å hjelpe når man kan:)
  Ha en fin dag
  Get Bent:)

 2. takk takk.
  Og du var en veldig blid å hyggelig kunde, så det var bare morro og montere skapet uten at du visste det:)
  Har du fått satt på håndtak enda da??

   1. tenkte meg det ja;)
    Nei ikke tenk på det. Var ikke derfor jeg hjalp deg vettu:)
    Det var faktisk en litt artig greie for meg også, siden du ikke visste noe om det.
    Se på dette blogg inlegget ditt som belønning, for det var veldig koselig å lese:)
    Men om du har mailen min og håndtakene så send meg en mail så skal vi få fikset håndtakene også:)

Legg inn en kommentar