Vibrerende øyenbryn og andre fremtidsønsker

 

"Jeg skal ha en dobbel cortado, den største kanelbollen dere har og en kakao med masse krem". Blir fett å kunne betale med øynene.
«Jeg skal ha en dobbel cortado, den største kanelbollen dere har og en kakao med masse krem».  Stirr-stirr. Blir fett å kunne betale med øynene.

Tv2 skriver i dag om at man snart ikke kommer til å betale med kort eller kontanter lenger, men med øyet sitt. Altså såkalt øyescanning. Fett. Likevel er det et par andre ting, altså hvis jeg skulle få velge helt sjæl, som helst bør finnes opp først.

Min futuristiske ønskeliste:

  • En knapp som tar deg akkurat dit du vil, på to sekunder. Du trenger bare tenke på en karibisk øy, trykke på knappen og så vips! Vil også løse tidsklemma, rushtrafikken og mange andre hverdagsproblemer.
  • Selvryddende klær. Som vasker, tørker og bretter seg selv for så å legge seg med skarpe tellekanter i skapet.
  • Dobbeltdynetrekk som skifter på sengen på egenhånd. Type damask. Må gjerne lufte seg selv også, og alltid lukte sommer.
  • At alle stikkontakter var mobilladere. Eller kanskje bare et batteri som aldri går tomt.  Ja, jeg har iPhone.
  • At skjermlys og tastatur-trykking var helsebringende.
  • At alt som smaker godt var kjempesunt, og at det som gjør kloden og kroppen vondt, smakte dritt.
  • Strømpebukser som det aldri går hull i, og som alltid passer perfekt.
  • At man istedenfor Tinder, utvikler et rent biologisk system, som viser deg hvem du passer perfekt sammen med med en gang dere møtes. For eksempel at begges øyenbryn begynner å vibrere med enorm hastighet eller noe sånt, noe helt uunngåelig og komisk, som betyr kjærlighet livet ut.

I tillegg hadde det vært fint med fred og ro i verden, god stemning og mer fnising jevnt over samt minimalt med sykdom, nød og fortvilelse. Spurte Tidemann hva han ønsker seg, hvis alt var mulig og man kan svare hva man vil;

Jepp. Noterer også snakkende leopard med lego og godteri inni seg på lista. Noe mer vi bør ha med? Hva kunne du tenke deg?

🙂 God lørdag!

Legg inn en kommentar