Nailed it.

 

Det er veldig viktig å vise seg fra sin beste side i sånne fotobokser, viktig å kunne smile naturlig, flørte med kameraet og posere så du kommer ut som den smarteste og fineste versjonen av deg selv. Nailed it.
Det er veldig viktig å vise seg fra sin beste side i sånne fotobokser, viktig å kunne smile naturlig, flørte med kameraet og posere så du kommer ut som den smarteste og fineste versjonen av deg selv. Nailed it.

Du vet når du har vært blakk lenge og ikke hatt mat i kjøleskapet? Du vet når du har jobbet og ryddet og lest og vasket klær og sortert legobiter fra alle andre ting som flyter rundt i huset, i det som føles som en hel livstid? Og du plutselig får lønn dagen før du tror du skal få det, og samtidig muligheten til å kle på deg stygge juggelting og gå på fest? Og løper fra jobb og bruker alle pengene du har savnet å bruke, på ting du bare kommer til å bruke en kveld, og vin til å helle inn i kroppen? Fy fader så digg det er.

Dro på julefest med alver, nisser og juletrær i går, koste meg glugg. Insisterte på å ha på meg brillene hele kvelden, også alene hjem på trikken. Prøvde å se en eldre dame dypt og alvorlig inn i øynene, men hun ble redd. Var i seng ved midnatt, som en Askepott (der stopper også alle likheter mellom oss, jeg manglet ingen sko eller noe sånt), og det føles svært bra i dag. Våknet veldig fornøyd, spesielt da jeg så video av de 2000 menneskene på Vestby som visstnok har stått i kø hele natten for å kjøpe ting på «black friday». Skulle ikke mer til, gjorde meg skikkelig lykkelig å IKKE være en av dem, ikke bli kastet gratis bukser på klokken seks om morgenen, sammen med andre mennesker som skulle på salg.

Er det litt usympatisk av meg? Jeg ser faktisk ganske ofte på andre mennesker, og tenker at jeg er skikkelig glad jeg ikke er dem, akkurat i det øyeblikket. For eksempel når jeg ser damer med veldig høye hæler og problemer med å gå. Eller folk som sover ute i kø for å sikre seg den siste iPhonen. Eller som er på LAN (er det ikke det det heter, sånne dataspill-treff hvor de døgner og drikker cola og spiser boller hele natten i en hall?). De må gjerne selvfølgelig, jeg er bare veldig glad jeg slipper liksom.

Uansett, gleder jeg meg fryktelig til å være med Tidemann hele helgen, vise ham brillene mine og høre hva han mener. Se for meg at han kommer til å trille en sekser. Jeg gleder meg til gullrekkekveld i sofaen med en av mine aller beste venninner Cecilie, til å ha god mat i kjøleskapet og til en hel helg uten en ENESTE plan, bare katt og barn og snart desember. Tidemann gleder seg så mye til alt som skal skje fremover at han rister i kroppen når vi snakker om det. På tirsdag starter julekalenderen, neste helg blir han ENDELIG fem år (og det skal feires som en slags festival, hvis jeg forstår ham rett), så kommer Foffa hjem, så er det jul, det er nesten for mye av det gode. Hvis det hadde vært mulig da, men det er det jo ikke 🙂

Fine folk, uansett om det er sofa, fest, fjell, søvn, trening eller tv du har på planen; GOD FREDAG!!!!!!

Whoopwhoop!!!!

God fredag!!!
Så lenge du har fete briller og gild genser, så trenger du ikke børste håret. God fredag!!!

Legg inn en kommentar