Lading

 

IMG_9628

Jeg har sagt det før, men det aller, aller, aller beste jeg vet, er å få tilbake han lille fyren jeg har laget (nesten) helt selv, etter et par dager med fjaseri. Kvelden i går ble akkurat som den skulle, ute med søster, drinker og fjoll og kebab på vei hjem, full pakke. Folk var glade på byen i går, bortsett fra en fyr, som kom bort til bordet vårt og i åpningsreplikken leverte «Jeg er veldig, veldig, veldig blå politisk, og mener alle som ikke er enige med meg er hjerneskada».  Vi trodde han tullet, men han gjorde ikke det (!!!!!). Stakkars fyr. La oss bare si at han ikke fikk noe særlig god respons, og at vi fikk øvd oss på «dirkete og veldig tydelig avvisning».

Kvelden ble lang og morsom, folk flest var morsomme og vi koste oss glugg. Våknet med en kropp som bar preg av mange drinker og lite søvn. Jeg liker egentlig ganske godt dagen derpå, når jeg har hatt en gøyal kveld, våkner jeg sliten, men med halvt ladete batterier. En del av meg må lades med fest. Men ingenting slår altså å få Tidemann hjem.

Lukten og konsistensen på kinnene hans, de varme små hendene, skravleriet vi bedriver, jeg føler faktisk at jeg sprekker av kjærlighet. Vi har kostet ute (han mente det var på tide å koste bakgården litt, ryddig type), snakket om helgen, vi har bygget litt lego og vi har laget pannekaker til lunsj (har fortsatt tenkt til å se hvor lenge vi kan spise av restene i skap og skuffer).

Nå er det peis og film på sofaen (føles ekstra digg når det fortsatt er lyst ute, liksom ikke lov), vi har vår faste posisjon, ligger i klynge med Knut på toppen. Livet er skikkelig fint og varmt og trygt, dette er sånn jeg lader resten, fyller tanken, blir klar for neste uke. Det er veldig viktig å lade, og det kan gjøres på mange måter; trening, tur, fest, ferie, bading, kyssing, søvn, lese bok, se tv, klappe et dyr. Peis og klyngekos i sofaen er favoritten min, i alle fall i dag.

Husk å lade litt, på en eller annen måte og god søndag, fine folk!

🙂

Legg inn en kommentar