4 Comments

Ikke en hater i mils omkrets!!!!

 

Dette tegnet betyr flere ting, det indikerer både antall kjipe kommentarer jeg har fått på det siste innlegget mitt, og hvor perfekte jeg synes dere er folkens. Fuckings perfekte!!!
Dette tegnet betyr flere ting, det indikerer både antall kjipe kommentarer jeg har fått på det siste innlegget mitt, og hvor perfekte jeg synes dere er folkens. Fuckings perfekte!!!

Tenk at det i Norge i 2015, midt i den verste hetsesesongen på nett, midt mellom rasistiske ytringer og hatefulle kommentarer på alle innlegg om flyktninger, går an å skrive et innlegg om nettopp dette og IKKE FÅ EN ENESTE DRITTKOMMENTAR!!! Det er helt FANTASTISK!!! Da jeg bikket 500 likes og delinger i dag (på dette innlegget), så stålsatte jeg meg, og tenkte, nå kommer det, nå kommer dritten. Nå kommer kommentarer fra folk som mener at jeg er en dum «snillist», som truer med voldtekt og som gir meg leksjoner i den ariske rase og verdens undergang. Men de eneste som har sendt meldinger er dere, fine folk, og de har vært rørende!!!

Har dere funnet opp et slags hemmelig internettvåpen som beskytter meg og bloggen mot kjipinger? Er dette en snill og koselig konspirasjon, folkens? Jeg føler at jeg er med i «The Truman Show» og at dere er mine beskyttere (eh, det mener jeg egentlig ikke altså, jeg har ikke klikka helt, men dere skjønner hva jeg mener). Jeg er bare kjempeglad, ganske bustete og veldig takknemlig. 24 timer på internett, med et godt lest innlegg relatert til flykningedebatten, og ikke en eneste kjip melding, det tror jeg er guiness rekord. Jeg legger meg nå (litt redd for at jeg med dette jinxer det hele), og tar det som et ørlite tegn på at verden er alright.

Sov godt folkens, kyss barna deres, ligg med kjærestene deres og kos med dyrene. I morgen er det helg!!!

Natta 🙂

4 Comments

 1. kan du være så snill å fortsette med å være så ærlig, og aldri begynne med ekstreme photoshop-redigeringer? 😀
  etter lang tid med boikott av blogger, så er det endelig noen som bare er seg selv, og ikke opptatt av å være politisk korrekt, ikke durer på med reklame for hvordan man skal se bedre ut, og tørr ytre meninger selv om man forventer hatfulle kommentarer!
  Endelig en blogg verdt å lese! <3
  du er nydelig som du er, og det er fantastisk lese bloggen din, og Radio Norge er definitivt beste radiokanalen som når min bil! 😀

  1. Herregud så mye kjærlighet!! TAKK!!!!!! Jeg er nok ikke helt av den «bloggete» typen (hvis du skjønner hva jeg mener?) og trodde egentlig ikke helt at det var «plass» til en blogg som dette, derfor blir jeg så SYYYYKT glad for sånne tilbakemeldinger!! Jeg hadde ikke klart å få til en troverdig trutmunn om jeg tok et kurs i det, så ingen fare, det blir ikke mye av sånt tror jeg 🙂 Sov godt Ida, du har gjort meg veldig glad i dag!!

 2. Det er så deilig å slippe alt hatet. Noen er helt syke når det kommer til sånt, bare fordi andre har egne meninger,! Man får beskjed om å være seg selv og stå for hva man mener er rett, men blir likevel møtt med drittslenging og dømmende blikk fulle av fordommer.

  1. Ja, helt enig!! Altså kritikk kan jeg godt tåle, det må man nesten regne med når man skriver ting offentlig, men det er så sykt mye hets?! Hvorfor er folk så sinte på internett? Veldig rart. Og veldig deilig når dere fine folk bare er søte. Sov godt, Kathrine!! ?

Legg inn en kommentar