Mine damer og herrer, kvins, mens og transpersoner …

 

Jeg kan ikke feire sånn som dette lenger, gatelangs med vinflaska i den ene hånden og siggen i den andre til det blir lyst. I alle fall ikke i dag. Men jeg skulle gjerne gjort det altså, sammen med dere :) Foto: Ida Bergstrøm (Valencia 2008)
Jeg kan ikke feire sånn som dette lenger, gatelangs med vinflaska i den ene hånden og siggen i den andre til det blir lyst. I alle fall ikke i dag. Men jeg skulle gjerne gjort det altså, sammen med dere! Foto: Ida Bergstrøm (Valencia 2008)

Herregud,  dette er blogginnlegg nummer 100!!! Hva forventes? Skal jeg holde en tale? Skal dere gratulere meg? Aner ikke!!! Jeg kan godt holde en tale, det har jo hendt før at jeg har reist meg sånn på direkten og klinget i glasset, det pleier å gå helt greit (det tror jo alle som reiser seg og holder taler, meget mulig at det egentlig ikke pleier å gå bra, men jeg lever godt i den fornektelsen eventuelt).

Kremt; Mine deilige damer og herrer (og alle midt i mellom)!

Tusen takk for at dere er akkurat i denne kroken på internett akkurat nå! Det gjør meg veldig glad, at dere mellom facebook, porno, nettaviser og stalking av pene mennesker på instagram, tar dere en tur innom her. For fire måneder siden så startet jeg denne bloggen, som et bittelite prosjekt, bare for å teste det ut. Det var, som med mange forhold helt i starten, litt kleint, jeg var litt usikker, ganske flau og visste ikke helt om det var noe for meg. Litt etter litt har vi blitt bedre kjent, internett og jeg, og nå lurer jeg på om det er på tide å annonsere at vi er i et fast forhold. Bloggen og jeg altså (på privaten er det fortsatt plass til en sterk mann med snurrebart).

Det mest gøyale så langt, det som trumfer både sporadiske listetopper, VG, TV2, klikk.no og andre høydepunkter i min korte karriere, er rett og slett dere, folkens. Jeg trodde folk (jeg er egentlig en ganske fordomsfull type) som leste blogger var overfladiske, gjerne veldig unge (eller gamle og sure), og raske på å slenge kjipe kommentarer, men dere er jo helt rå! Dere sender meg dritfine meldinger og kommentarer, dere deler og liker og er både pene, smarte og morsomme på en gang, er det mulig?? Hadde jeg aldri trodd gikk an. Noen innlegg har på disse fire månedene tatt fyr, og da har jeg fått smake litt på hvordan resten av internett er, la meg bare si; dere som er her, er de aller beste. Jeg vet at jeg har sagt det før altså, men det er helt sant. Tusen takk for at dere er så greie, for at dere leser og liker, deler og oppmuntrer, det er jævelig hyggelig rett og slett. Skål for dere!!!!

(Her ser jeg for meg at vi skåler i både sprit og vin og det som er, at alle klapper for hverandre mens det regner konfetti ned over oss alle sammen, og vi danser gatelangs, helt til jeg må ta meg en pust i bakken, som illustrert på bildet)

Det er mange som spør hva jeg skal med denne bloggen, om jeg har et mål,  om jeg vil tjene penger på det eller hva det er jeg driver med, og det vet jeg ikke helt. Selv styrer jeg som oftest unna annonser, sponsede innlegg og annen reklame når jeg leser saker, og synes det er skikkelig deilig å bare skrive her fordi det er gøy. Så får vi se, hvis det dukker opp sjukt kule muligheter det er dust å si nei til, så får vi se. Jeg har sjekket horoskopet, og der står det at jeg bare skal kjøre på (det er ikke kødd, jeg har sjekket). Jeg holder på å lage en podkast, den skal legges her når alt er klart, det gleder jeg meg veldig til. Lurer på om det ikke blir ei litta julekalender også? Er dere hypp på det?

Er det noe annet dere ønsker dere, kjære venner? Da mener jeg ikke til jul, men her på bloggen? Noe dere lurer på? Noe du er nysgjerrig på? Send meg gjerne tittelen på et innlegg du vil at jeg skal skrive, spørsmål eller tema, så skal jeg gjøre mitt beste. Det er også helt ok om du bare vil konsumere, ikke bidra. Får være grenser for krav om engasjement innimellom.

Ønsker dere alle en perfekt tirsdag, ta dere en tår og skål fordi det er hyggelig (kan være hva slags tår som helst, trenger ikke ha aldersgrense), og takk for at du er kul!!

🙂 Thea

PS: Jeg mangler 16 likes på facebook for å nå 500, det er det jeg ønsker meg til jul! Invitér gjerne fine folk du kjenner og som vil være meg i gjengen vår 🙂

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar