1 Comment

Dere er så JÆÆÆVELIG ekle!!!!

 

«Pelsdyroppdrett betraktet fra en sur katts perspektiv», – dette er Knuts debut som gjesteblogger på denne siden ?

IMG_1655

Jeg finner meg i rimelig mange ting i hverdagen for å si det sånn, jeg finner meg i å spise knusktørre biter av animalske rester på boks HVER ENESTE DAG, finner meg i irriterende folk, i at barn piller meg i ørene og drar meg i halen, i å bo på et tun, langt pokker i vold fra de deilige spanske gater der jeg egentlig hører til. Jeg finner meg til og med i, til en viss grad, at jeg har fått et familiemedlem av rasen «masete hund», ved navnet Onkel, som kommer hyppig på besøk, på tross av rimelig tydlige signaler fra min side om at han er schtinky og direkte irriterende.

Uansett, jeg driter egentlig i blogging, sosiale medier og generell selvutvikling på internett, jeg gnir meg muligens noen ganger mot skjermen for å spre lukten av meg selv (som jeg liker godt), men ellers holder jeg meg unna. Jeg har likevel, fordi jeg bor sammen med to mennesker, forstått at dette er veien å gå hvis man vil ha noe ut til «massene». Jeg har også observert en katt på tv som driver finn.no, så så jævelig vanskelig kan det da for faen ikke være.

Jeg er ikke spesielt glad i folk, men noen folk er definitivt mer rævva enn andre. Vi som kalles «dyr» i dette samfunnet, bor ofte sammen med dere, vi stiller opp når det gjelder det meste, og jeg er forsåvidt enig i at det er innafor, jeg mener personlig at det er greit å spise de som er mindre, ja faktisk mener jeg det er greit å drepe innimellom, bare for å smake litt på en dust mus eller en fjonete fugl. En gyllen regel er det likevel, alle dyr imellom; Vi tar ikke hverandres pels!!! Har du NOENGANG sett en hund med kattefrakk? Nei. Har du noen gang sett en høne med revehale? Niks. Hva med en ku i minktøfler? Nope. Det er FULLSTENDIG UAKTUELT å drepe andre dyr, uansett rase for å så kle seg i deres hud, DET ER SCHTØGT, UFRESHT og JÆÆÆÆÆÆVELIG UETISK.

Nå er jo mennesker rimelig tynt utstyr på akkurat pelsfronten (bortsett fra en og annen ape-liknende versjon av dere, men det begynner å minke (minke!! funny shit) av dem også, nå som voksing har blitt den nye nasjonalsporten). Hverken klær, tenner eller nattesyn er helt i toppsjiktet, og vi som dyr blir på en måte nødt til  hjelpe dere, for å få til et minimum av rettferdighet i en ellers skakkjørt verden. Dere har etterhvert ordnet dere kikkerter og bestikk og apparater av mange slag, for å kompensere for deres dårlig utviklede egenskaper, og så har sauene som dyregruppe, internasjonalt blitt enige om at de kan stille med overskuddsull, hvis dere fryser. Raus (og litt dum) gjeng, de sauene.

På tross av denne velvilligheten, denne fremoverlente, faktisk svært generøse gesten fra vår side, så henger dere mennesker, eller i alle fall en del av dere, igjen i middelalderen. Dere RÆVPULER oss rent politisk, og opprettholder en SYK industri som ene og alene er til for å flå oss, og pynte dere med skinnet. Bokstavelig talt. Jeg vet at nordmenn er et spesielt harry folkeslag, og at statussymboler, «bobler i glasset» og uniformerte signaler om overflod liksom er «in» i de sosiale kretsene med minst selvsikkerhet, men at denne lille klassen med utdøende harrytasser skal opprettholde en hel pelsindustri, er for meg til å få mark av. Og jeg har faktisk hatt mark, så jeg vet hva jeg snakker om.

Jeg er IKKE spesielt opptatt av hverken mink eller rev, min erfaring er at de er både drøye og svært lite morsomme typer, men det er FOR FAEN ingen grunn til å stappe elektroder i rass og munn på dem til de dør og så FLÅ DEM?? Dette tjener folk altså penger på folkens, og DERE BETALER???!!!

Hver gang jeg ser en usikker ung fyr i Canada Goose, så ser jeg det bare som kompensasjon på manglende seksuell erfaring, seriøst det lyser «pubbisbart» og manglende flaks på damefronten når du har pelskant på kragen. Eller en blogger i minkkåpe; skyt meg, klarer ikke tenke på annet enn at hun sikkert har svært kraftig fotsvetteproduksjon og manglende selvtillitt. Jeg FATTER og BEGRIPER ikke hvordan dere frivillig kan sprade rundt i andre dyrs døde kroppsrester og tro dere er noe annet enn tapere, ÆSJ!!!

En bitteliten oppvakt del av dere menneske-folk har likevel samlet sammen nok tid, utenfor horing på tinder og selvrealisering via yoga og sykling, til å lage et etterlengtet opprop mot denne dritharry bransjen. Hvis du vil vise at du er noe verdt som menneske overhodet, sjekk ut dette. Hvis du er en av dem så mener det døde dyret du vandrer rundt med er såkalt «vintage» så er du også jævelig ekkel, men fortsatt velkommen. Bli med og gå i fakkeltog mot den største kvisa på Norges rumpe!! Det handler om å stoppe at noen rasshøl av din egen art tjener spenn hver dag på å flå oss. Og ja, jeg sier oss, men skal ikke siteres på det, jeg vil IKKE ende med masse friend requests fra dritharry rever.

Nå har jeg en flue å ta livet av før sofaen venter. Skal flå ham og lage truser av skinnet. Kødda!

Snakkes aldri.

Knut.

PS: Del gjerne denne posten så jeg får flere likes enn han sleske kattefyren på finn.no

 

 

 

1 Comment

Legg inn en kommentar