1 Comment

Kjære alle deilige menn

I-love-men

Dere som har hårete armer (og noen ganger fingre og tær og ører også), er høye, brautende, noen ganger stille og forsiktige, dere som tar masse plass på møtene og dere som ikke sier stort, jeg ser dere og jeg liker det jeg ser. Jeg ser at noen av dere i dress på ulike styrerom eller på TV, tror dere vet best, og det synes jeg er søtt, jeg ser at dere tøffer dere for hverandre og for oss, noen ganger over kanten, men dere er skjønne. Når dere står der med avgjørelser dere har tatt og meritter dere vil fortelle om, så får jeg lyst til å klemme dere.

Til dere menn som er varme, milde, fine og forståelsesfulle, dere som alltid har tid til å «ta praten», drikke vin hele kvelden og forstå alle verdens problemer, som får meg til å le på dårlige dager, backer meg når livet er kjipt og trøster når det er trist, til dere som kverulerer, noen ganger vinner over meg i diskusjoner, som dytter meg frem og gjør meg modigere, som lærer meg ett og annet jeg trenger å lære, uten å hovere over det etterpå, dere gjør meg klokere. Til dere menn som er trygge og gamle, som har mye mer erfaring og visdom enn meg, som støtter og råder og tar imot ung frustrasjon med bauta-kontroll og store perspektiver, dere gjør meg glad 🙂

Vet dere menn hvor deilige dere er når dere ler? Når dere har fullstendig manne-latterkrampe, høylytt, ekte mannelatter i flokk, når fjesene deres sprekker opp og dere ikke klarer å snakke, når dere ler så mye at tårene triller ned i skjegget og dere prøver å gjenta siste linje i spøken, prøver å forklare hva som er morsomt, men bare ler? Da er dere på deres fineste.

Til dere som er pappaer, som går inn i leken hundre prosent, som forsvinner i rollespill med barna deres og bygger hytter, kler på dukker og trøster når det må trøstes, jeg digger dere. Tenk at vi (kvinner altså) kan lage barn med dere! Vi kan lage nye folk til denne verdenen og sammen lære dem ting og irritere oss over at de små folka vi har laget sammen, noen ganger er vanskelige. Dere fine, forståelsesfulle, tålmodige, gifte, single, fraskilte, gamle og unge pappaer, dere gjør verden bedre!

Til dere tynne, tjukke, sterke, svake, runde og kantete menn, dere som har tunnellsyn når dere konsentrerer dere, som glemmer alt rundt dere når dere holder på med en oppgave, når dere ikke enser omverdenen, har det fokuserte fjeset på, hører verken telefon eller ungeskrik, ser bare dette ene dere har foran dere og som skal løses, jeg ser dere og jeg synes dere er fine. Når dere gjør noe dere er skikkelig gode på, om det er støvsuging, bilkjøring eller matlaging, når dere håndterer situasjoner, ordner og fikser, vet hva dere skal gjøre, da er dere så kjekke!

Dere fantastiske menn, som av og til er slitne, stressa eller triste, som trenger hvile, alenetid, turer på byen og kos, som trenger trøst, applaus, pep talks og å kjøpe dere fine ting dere kanskje ikke trenger noen ganger, dere gjør dagen min bedre. Til dere som skjønner at SMS-er til fremmede damer ikke er veien å gå for å nå hennes hjerte, som skjønner at penisbilder på snap heller ikke funker, som vet at nei er nei og ja er ja, som er høflige, rare, morsomme og snille, dere er gull verdt!!

Så alle dere forskjellige, sammensatte, rare, morsomme og kloke menn der ute, takk for at dere fins, dere er DEILIGE!!!

God helg!!!

🙂

 

PS:

Jeg kunne selvsagt skrevet (et minst like langt) kjærlighetsbrev til kvinner (eller til folk generelt), jeg har egentlig ganske mye på hjertet om både mennesker, kjønn, forholdene dem imellom, om avstand, unntak og gråsoner, men akkurat i dag ville jeg skrive om menn. Fordi de er deilige.

Du får en øl av meg hvis du følger bloggen på Facebook! (Du gjør ikke det, det er løgn, bare et triks. Men jeg blir glad, og du får oppdateringer 🙂 )

PPS:

Ja, menn er også noen ganger slemme, irriterende, dumme og sleske. Men det er ikke de mennene det handler om her. Det handler om de deilige mennene, når de er deilige. Takk for meg.

 

1 Comment

Legg inn en kommentar