4 Comments

«Halloween-dama» passer på en pinne

 

"Kjent mamma-blogger"?? Hahaha!! VG drar på.
«Kjent mamma-blogger»?? Hahaha!! VG drar på.

Jeg har lært en ting i dag, en ting som kanskje ikke er så viktig i den store sammenhengen, men like fullt en lærdom som kan oppsummeres i følgende selvforfattede visdomsord;

«Du har ikke levd ordentlig på internett før du har vært toppsak i VG»

Altså dere, mine venner, jeg har for første gang fått noen «haters»!! Jeg trodde aldri jeg skulle få «æren» for å si det sånn, og velger å se på det som «fans in disguise» (fnis). Visste dere at twitter er det stedet på internett med flest sinna folk? Det er det visst.

For å oppsummere;

Jeg skrev et innlegg om debatten rundt Halloween, dere (som leser denne bloggen) delte det innlegget, alle dere delte det med delte det også, og så på et tidspunkt smalt det ute i internett et sted. Jeg så på tallene som steg til værs, og ringte Tidemann for å høre hva han drev med. Han lurte på om jeg kunne passe på den pinnen han fant på tirsdag, og det lovet jeg ham. Jeg fikk blomster, jeg drakk vin og jeg gikk til sengs.

I dag spiste jeg speilegg, hadde hjemmekontor, og så ringte VG, TV2 og diverse andre, og plutselig var Tidemann og jeg og ordet «rasshøl» på alles skjermer. Nå har jeg snakket med Tidemann igjen, han er hos pappaen sin og ville forsikre seg om at jeg passer på den pinnen, han mener nemlig at han skal spikke den til noe fint ved hjelp av en stein. Jeg bekreftet at pinnen er trygg, og gleder meg fryktelig til å se ham i morgen. Han har også sett VG i dag og spurte «Hva synes alle de folka som leser den avisen om tigerkostymen? Hva sier de? Skal jeg heller være zombie?». Vi ble enige om å finne ut av det i morgen.

Debatten rundt Halloween raser videre, men jeg har fått skikkelig mange fine meldinger både her på bloggen og andre steder, det virker som om vi rett og slett trenger noen regler, og må droppe alt som heter «knep», det blir det bare dårlig stemning av. Og så lurer jeg på om jeg må kjøpe inn 400 kg godteri til lørdagen, nå som jeg har blitt «Halloween-dama»? Er jo mulig det kommer noen ekstra folk på døra her, hvordan er det egentlig, går folk i kommentarfelter ut i det virkelige livet også? Jeg skal ihvertfall sørge for at de får godteri hvis de plutselig står utenfor døren min og kommenterer «live» i kostymer (fnis).

Jeg går og feirer litt jeg, denne dagen kommer jeg aldri til å glemme! Livet ass.

🙂

Riktignok vokser Tidemann fort, men 47 år??!! Det har i så tilfellet gått meg hus forbi :) Holder seg godt da.
Riktignok vokser Tidemann fort, men 47 år??!! Det har i så tilfellet gått meg hus forbi 🙂 Han holder seg godt da.

 

 

4 Comments

  1. Så bra at saken din blir lagt merke til! Jeg kan ikke begripe at folk synes så negativt om Halloween. Barna synes det er stor stas å kle seg ut og gå godteri, så får heller de som ikke ønsker å være del av «kjøpspresset» henge opp en lapp på døra om at de ikke feirer halloween.
    ¯\_(ツ)_/¯

    1. Det er tydeligvis mange, og veldig delte, meninger om Halloween, nå har i allefall Tidemann alt klart, vi har kjøpt inn mer godteri enn noen gang før og er klare!! 🙂 Ha en skikkelig fin helg, Tonje Marie!!

  2. Så synd at meningsmotstander ikke fikk kommentaren publisert. Jeg overlever det. Tar det med et smil. Men blir ikke fast følge. Digger mest faste følger med åpne kort.
    Men fikk med dagens. Og jeg liker også menn ???

    1. Du ble godkjent!!!! Men du kommenterte på «om meg» siden, har svart deg der. Nå ble jeg faktisk litt glad, synes det nemlig var en veldig fin melding du ga meg 🙂 føl deg fri til å gi beskjed om jeg gjør noe galt med disse kommentarene, jeg er ikke vant til å få så mange, så mulig det har gått litt fort i svingene. Trenger en meningsmotstander som er klok og tydelig ? Gå på «om meg»-siden Fridafrosk!! ???

Legg inn en kommentar