1 Comment

Bacon og helbredelse

 

Å våkne på en søndag, kan være både himmel og helvete og alt innimellom. Man kan våkne på et fremmed sted, i en fremmed seng, på en sofa, uten nøkler, uten telefon, uten minner fra lørdagen, man kan våkne av at fylleangsten slipper deg fra 1000 meters høyde og rett i betongen, man kan våkne til regn og kjedsomhet, man kan våkne til et gråtende spedbarn som for 17.gang vil ha pupp, man kan våkne alene, i armene til en fremmed man nettopp har møtt, i armene til en gammel flamme, eller til den man har valgt å være sammen med, kanskje for livet. I dag våknet jeg helt uthvilt, alene, i rent sengetøy og med egg og bacon på menyen. Livet ass dere, det blir rett og slett bedre med egg og bacon.

Søndag er også dagen Tidemann kommer til meg, nå er det lenge siden jeg har sett ham, og savnet har vært til å ta å føle på. Lukten av de kinnene, lyden av den stemmen og alvoret i den lille mannens blikk når han forteller meg viktige ting, er sånn jeg ser for meg at heroin oppleves, spesielt etter at jeg ikke har sett ham på noen dager. Jeg får ikke nok av ham, det er som varm hvetebakst når du er skrubbsulten, det beste som finnes. Vi vekket Nanna, hun våknet på en av de andre måtene beskrevet over (jeg skal ikke utlevere hvilken), men vi reddet henne ut i sola og fikk ordnet både kaffe, sol og frisk luft. Tror hun trengte det.

Tenk at det ser sånn ut, midt i byen!!! Oslo ass <3
Tenk at det ser sånn ut, midt i byen!!! Oslo ass <3
Hun bak er egentlig fortsatt full, hun bare skjuler det godt.
Hun bak er egentlig fortsatt full, hun bare skjuler det godt.
Vanlig (men kanskje ikke så "bloggete") innhold i veske når man har en sønn på snart 5.
Vanlig (men kanskje ikke så «bloggete») innhold i veske når man har en sønn på snart 5.

Jeg husker fra min egen barndom at Pappa lot oss begrave ham i løv i Frognerparken. Vi begravde ham helt, og så spratt han opp og lekte at han var søppelhaugen i «Fraglene». Jeg hadde lyst til å foreslå det samme for Nanna i dag, men jeg vurderte formen hennes, og endte på løvkrig istedenfor.

Nå er søndagsmiddagen fortært, tennene pusset (Tidemanns, ikke mine, jeg skal spise sjokolade), peisen tent og jeg kunne ikke vært mer klar for ei litta runde Downton Abbey og klasseskille-underholdning. Håper alle har en over snittet søndagskveld!!

🙂

Løvdusj mot fyllesyke
Løvdusj mot fyllesyke

1 Comment

Legg inn en kommentar