2 Comments

Akevitt, restitusjon og kjærester

 

IMG_5215

Etter to dager med 18 timer på kurs, så strekkes hjernen så til de grader at man simpelthen er nødt til å gå den andre veien, for å få balanse. I går var det fårikållag hos en venn av en venn, og det inneholdt tre av de beste tingene jeg vet, nemlig fårikål, rause tilbud om akevitt og folk som danser mye. Jeg elsker å være i middager som etterhvert blir til dansefester, det gir meg tro på folk og livet, rett og slett (ikke at jeg egentlig manlget akkurat det, men uansett digg med påfyll).

Denne lørdagen står i restitusjonens navn, selv om jeg gjennom det kurset jeg har gått på, har blitt satt i gang med både det ene og det andre prosjektet. Når man skal lære seg å bli god på endringer (som jo er det coaching egentlig handler om), så får man virkelig gjennomarbeidet sin egen hverdag. Jeg kom til å si at jeg kanskje skulle ha ryddet litt i skapene for eksempel, og nå sitter jeg her med en lang plan, delmål og gjennomføringsmotivasjon til å få brettekanter på alt jeg har. Vi får se. Kroppen lengter etter en tur i skogen med påfølgende kakao, og jeg tror faktisk det er viktigere. Ser du hvor god man blir på prioriteringer av et sånt kurs? Mindblowing.

Fant denne snutten i en gammel mappe, den er fra da Foffa, Tidemann og jeg var på vei for å hugge juletre for to år siden, Tidemann var nettopp fylt tre år, og hadde blitt sammen med Jenny i barnehagen. Han tok forholdet seriøst, og snakket store deler av bilturen om hvordan det var å endelig ha havnet i et forhold. Bare sånn til påminnelse, hvis du har en kjæreste; det aller viktigste er altså at du skal passe på ham/henne <3

Hvis du ikke har kjæreste (og har lyst på en) så er det jo lørdag! Kanskje du finner en i kveld? 🙂

 

2 Comments

Legg inn en kommentar