Sutremor, detox og påfølgende velstand

 

Jeg synes disse to var helt sykt duste i går. Er det mulig??!! Se på dem da, de er jo verdens fineste!
Jeg synes disse to var helt sykt duste i går. Er det mulig??!! Se på dem da, de er jo verdens fineste!

Tror dere ikke jeg begynte å gråte litt i går?? Altså, er det kødd?? Jeg  er jo en gråtekone innimellom, det har jeg innrømmet før, men vanligvis ikke av den sutrete typen. Jeg ble altså så irritert i går, på min egen familie, at jeg rett og slett sprakk, på både Pappa og Tidemann, og kjeftet en del og gråt ganske mye. I paradis-liknende kulisser er det enda verre å være misfornøyd.

Det er det som skjer, når jeg føler at ferien bare foregår på deres premisser, når jeg bare steller og stuller og kun tar hensyn til andres behov, og ender opp fornærmet, sliten og skuffet over at laget ikke leverer tilbake (dette foregår inni mitt hode, de har egentlig oppført seg eksemplarisk begge to, bare for å understreke det). Tidemann fikk det ikke helt med seg, men Pappa måtte ta imot en del dritt, og så noen tårer, og så fikk jeg ventilert og da gikk det over. I etterpåklokskapens navn, handlet vel ikke de tårene så mye om at jeg ikke fikk gjøre det jeg selv ville, eller at jeg synes Pappa var irriterende, jeg tror rett og slett det hadde samlet seg opp litt gruff de siste månedene som måtte ut, og da muligheten bød seg og Pappa stilte seg lagelig til for hugg, så var det fritt frem.

Det som er fint, er at gråting funker som detox. Når tårene gir seg og tåka letter, så må jeg le, kroppen blir lett og ingenting er lenger noe problem. Det funker mye bedre enn all slags detox-te, grønne juicer og tarmskyllinger, den industrien hadde vært helt unødvendig hvis folk bare hadde grått fra seg innimellom. Pappa kjenner jo meg sånn som jeg kjenner Tidemann, så han venter tålmodig, tar i mot alt som kommer, og vet at han får en unnskyldning og en forklaring helt til slutt. Han skjønner nok at «Du sover så innmari mye og Tidemann er faktisk ganske slitsom, og jeg føler meg innestengt på min egen ferie, fordi dere to bare tenker på dere selv for FAEN!!!» ikke er grunnen til at hans voksne datter klikker i vinkel. Jeg må le, jeg kan være skikkelig urimelig innimellom, og jeg er så innmari glad for at det er plass til det. Det er plass til det så lenge det ikke skjer så ofte, og jeg sier unnskyld etterpå.

Nå er kommunikasjonen på topp her, alle ytrer sine egne behov, lytter til de andre og stemningen står i taket. Tidemann tusler naken rundt i varmen og synger helt egenkomponerte sanger om det han tenker på (det er mye ekorn, lego og fisker i hodet hans i dag), Foffa og jeg drikker morgenkaffe, vi har en plan for dagen og alt er bare velstand.

Hvis noe murrer, irritasjonen ligger og lurer inni kroppen og du ikke egentlig klarer å kose deg med at det er helg, så vil jeg anbefale deg å gråte litt, få ut slagget, så man kan møte kvelden frisk og glad og klar for nye eventyr. Grin i vei, rens det ut og ha en deilig dag, fine folk!!!

 

Legg inn en kommentar