Dette ødelegger muligens resten av dagen

 

Advarsel; dette er muligens et litt irriterende innlegg.

Hvordan jeg trodde dagen skulle bli:

Hadde sett for meg at jeg skulle våkne litt syk og sur, har hatt en litt tung helg, føler at jeg brygger på noe. Prøvde å drikke vin på fredag, kroppen surna og jeg måtte dra hjem tidlig, nederlag. Har også lest for mange kommentarfelt de siste dagene, generelle kommentarfelt om politiske saker, det er fryktelig dumt, og en god måte å miste troen på menneskeheten på. Var innstilt på å hente Tidemann, glede meg til å se ham, for så å ha en klassisk krangledag, og bli skuffa. Hadde på følelsen at det skulle bli trått. Kom også på i går kveld, at jeg har en del jobb å gjøre, en del ting å rydde og en del ting å fikse opp i. Du vet, sånne kvelder man blir liggende å vri seg og kommer på alt man egentlig skulle ha gjort? Jeg pleier å ha det sånn på søndager og tirsdager, det er jeg ganske vant til, derfor ekstra irriterende at jeg hadde det sånn på en lørdag, til og med en barnefri lørdag.

Hvordan dagen ble:

Våknet opplagt og fornøyd, spiste egg og bacon, skjønte allerede da at dagen kom til å bli god. Du vet når eggene blir heeeeeelt perfekte? Dro så på TRENING med Nanna, VI DRO PÅ TRENING på en søndag morgen!!!! Altså dere, verden står ikke til neste helg. Helt alene på treningsstudioet følte jeg rett og slett at vi hadde vårt helt egne, private gym, at vi var søkkrike og kjempefine. Hadde glemt hvor gøy det er å trene med Nanna (søster), det er mange år siden sist. Så dro vi jaggu og kjøpte kaffe, mens vi ga hverandre mange high fives, makan til supermennesker, vi var høye på oss sjæl der vi satt. Plukket opp Tidemann i strålende humør, bare god stemning og fine spørsmål; «Kan man kline med folk når man er 18 år?». Sol i kroppen, sol på himmelen, opp til Sognsvann for å møte en hel skokk med gode venner og deres barn. Det er fascinerende å se hvor mye vi jentene har forplantet oss, rett og slett. Vi blir en brautende bande av kvinner og menn og barn og vogner og hunder når vi slår oss sammen. Deilig å være de som lager kø i kiosken, deilig å være de irriterende folka intervall-løperne må opp i skogen for å forbipassere, deilig å føle at det er flere av oss, enn av idioter i kommentarfelt. For det er det vel? Nå er det tid for søndagsmiddag, gullstjerneutdeling og barne-tv, den nye uka kan bare komme, jeg er klar!!!

P.S: Sannsynligheten for at alt skjærer seg, maten blir vondt, Tidemann og jeg krangler, Knut blir sur, og at oppvaskmaskinen eller internett eller noe slutter å virke, blir 10 000 ganger større etter at jeg poster dette innlegget, det skjer nemlig hver gang jeg skryter. Jeg vil likevel stå ved at dagen har vært over all forventning.

Håper kvelden blir deilig og harmonisk for alle (inkudert oss), god søndag!!!!!

Vi er i sjokk og glede over å ha fullført trening på en søndag. Kommer nok ikke til å skje igjen, så viktig å ta bilde
Vi er i sjokk og glede over å ha fullført trening på en søndag. Kommer nok ikke til å skje igjen, så veldig viktig å ta bilde.

 

Kinnene hans er ekstra myke når jeg ikke har kost med dem på noen dager
Akkurat som om kinnene hans er ekstra myke når jeg ikke har kost med dem på noen dager

Legg inn en kommentar