Blir ikke mer bloggete enn dette!!!!

 

Jeg er fortsatt rimelig fersk i dette blogg-universet, selv om tiden flyr og innleggene renner ut av meg. Jeg har sett veldig mange bloggere skrive innlegg om ting de har i veskene sine, i sminkepungen sin, i sekken sin, i kofferten sin, det er tydligvis kjempepopulært å vise fram hva man bærer rundt på. Jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor det er så gøy, men jeg vil selvfølgelig ikke være noe dårligere, jeg er rett og slett nødt til å øve meg på disse blogg-greiene. Så her altså, hold dere fast, her er innholdet i sekken min.

Jeg har tre par solbriller (!), alle kjøpt på Nille (!!), to snuslokk uten boks, en snusboks med snus oppi, en tynn hårbørste (kjempedyr, ble overtalt til å kjøpe den sist jeg var hos frisøren, hun mente jeg burde tupére håret mer), en kam, overraskende mange leppegreier (spesielt siden jeg lånte av en kollega på jobb i dag, jeg tror visst alltid at jeg mangler det), ingen av dem er min favoritt, for favoritten er Carmex og den er jeg tom for. En lader, en ledning, en lighter som ikke  funker, en opptaker for Radio Norge (jeg skal spille inn noen greier fra gata i morgen), et par nesten rene sokker, en penn, en tom nøttepose, en liten haug gamle, brukte snus (som sannsynligvis har falt ut av de snuslokkene), en elefant fra et ødelagt kjede, en del pistasjnøttskall fra da jeg var på Radiodager og tok med meg en neve på foredrag (delte med Steinar Sagen), en Ninja Turtle, en Prosecco-kork (??!), et såpeboble-lokk og en bil som har knukket et hjul og som jeg skal kjøpe superlim til.

Håper dette var inspirerende, hva har du i vesken din?

😉

Legg inn en kommentar