Vellagret fårikål og 1000 mammapoeng

 

Etter å ha laget ti liter fårikål og sett barne-tv i går, så sovnet Tidemann og jeg i sengen min klokka 19.30. Vanligvis våkner jeg utpå kvelden en gang, denne gangen våknet jeg fullt påkledd, i dag morges klokka sju. Hadde heldigvis skrudd av platen, men er den fårikålen grei å spise? Kan den stå hele natten på kjøkkenet og fortsatt være tipp topp? Regner bare med det jeg, går sikkert bra (eller? Si fra da, hvis vi kan dø av det liksom).

Vi har droppet å rydde på rommene våre hele uka, mitt var fullt av klær, Tidemanns var fullt av leker. Etter frokost og netflix og kaffe og kos, fnis og fjoll og selfies i sofaen, så ble vi enige om å rydde. Jeg på mitt rom, han på sitt rom, hvis han klarte å ta absolutt alt, var premien to sjokoladekjeks og en gullstjerne. Jeg er jo en gangske rotete person, det vil si, jeg elsker å ha det fint men jeg liker også den friheten det er å slippe klær rett på gulvet uten å rydde med en gang. Da blir det selvsagt rotete. Tidemann på den annen side, viser seg egentlig å være et ordensmenneske. Han lukket høytidelig døren til rommet sitt og jeg fikk ikke komme inn. Gulvet var dekket av lego, playmo, biler, klær, fargestifter, papir, puter, kostymer og kosedyr. Når det lekes med kompiser der inne, så lekes det 100%, det er viktig å rase alt, kaste leker rundt og vasse i ting tydeligvis; «Jeg liker lyden av at lego spjoinger bortover og raser utover gulvet» sier han, hvis jeg spør.

Etter en time fikk jeg komme inn, til dette resultatet:

Rimelig stolt fireåring!!! Han viser seg å være et rydde-geni.
Rimelig stolt fireåring.

Barnet mitt er et RYDDE-GENI!!!!!! Jeg bøyer meg i støvet (faktisk støv altså, støvsuging står på dagens liste). Vi feiret med kjeks og så klinte vi til og kjøpte to billetter til Knudsen og Ludvisen-filmen i ettermiddag. Vi har nynnet på «Grevling i taket» siden traileren kom i fjor, så det blir gøy. Alt i alt altså, i dag er en sånn dag hvor selvtillitten er på topp rent mamma-messig. Så får vi se da, hvor lenge det varer, og hvorvidt vi stryker med av den fårikålen til middag.

Enn så lenge; god lørdag alle sammen!!!!!

Legg inn en kommentar