Dere er best!!!!!

 

Folkens!! Jeg vil bare hilse fra oss og si at vi har rotete kjøkken, bustete hår, og startet dagen med ganske mye krangling, men likevel er happy. Det har seg nemlig sånn at Tidemann mener morgenen er til for å skrike, leke, kaste klær og danse «rumpedans», mens  jeg helst vil spise frokost og ha det musestille. Uansett, DERE redder morgenen med alle deres fine tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg!!! En i barnehagen fortalte Tidemann at hun hadde sett bilde av oss på klikk.no og han svarte «Det er fordi Mamma har en skikkelig kul blogg, og der er jeg med!». Priceless. Han tror fortsatt at Facebook er et fysisk sted med søte katter og hunder som bader i basseng, så hvorvidt han egentlig skjønner hva blogg er vet jeg ikke, men entusiasmen er der i det minste.

Dere er best, jeg er glad, jeg har til og med fått fikset feilen og kan nå laste opp bilder igjen. Feirer med et skåle-bile av Onkel, som hilser og mener det er greit å ta seg en tår, også i hverdagen. Ha en strålende mandag fine folk, og TAKK for at dere er så kule!!!

High five!

Legg inn en kommentar