2 Comments

Tidemann spiller på Øyafestivalen i 2018

I dag overrasket jeg Tidemann i barnehagen og tok ham med på Øya. «Festival» var et ord som måtte forklares, og han ble skikkelig gira da han skjønte det handlet om musikk og dansing og attpåtil i en park. Vi hamstret nøtter og kjeks på butikken, Tidemann dressa seg opp i de nye klærne jeg fikk på det eventet (se min kleine debut-post), og følte seg «like kul som en ungdom» da vi toget inn på festivalområdet blandt Oslo-tutter, blomsterkranser og friserte skjegg. Strålende sol, fine folk, kule konserter, ansiktsmaling, en fantastisk dag!!! Skikkelig fint å være der sammen, på tross av at festivaldoer var mer fascinerende enn effektive for en fireåring. «Se på alt det rare som er oppi der, se hva er det? Og hvorfor er det blått? Hva er det der som likner på en bæsj, men som ikke er det?» Fresh opplevelse. Før vi skulle gå ga han meg beskjed om at han helt sikkert skal spille på den store scenen en gang. «Ikke nå altså Mamma, kanskje når jeg er sånn syv eller ni år. Jeg skal først få meg skateboard og så skal jeg spille elektrisk gitar og så kan du danse mens jeg spiller». Blir fett. Dere er alle velkommen til konsert altså, på Øya i 2018 (eller i 2020).

Fet i nye klær
Fet i nye klær og hørselvern til 250 kr (!!!!)
Festivalstil; nailed it!
Festivalstil; nailed it!
Ølen er ikke hans, får være grenser.
Ølen er ikke hans, får være grenser.

IMG_0673

Jeg har arvet Mammas hake, og den egner seg spesielt godt som håndtak
Jeg har arvet Mammas hake, og den egner seg spesielt godt som håndtak
Søsterskinn
Søsterskinn

 

Rett etter dette ble tatt, ropte de BITCH høyt fra scenen. Tidemann har dermed sagt det resten av kvelden. Alarm.
Rett etter dette ble tatt, ropte de BITCH høyt fra scenen. Tidemann har dermed sagt det resten av kvelden. Alarm.
Johanne fant en blomsterkrans og Tidemann ble forelsket
Johanne fant en blomsterkrans og Tidemann ble forelsket
Klar for scenen i 2018
Klar for scenen i 2018

IMG_0749

2 Comments

Legg inn en kommentar